Du er her

Anders nr 2 på Topprittet

Ole Petter Skåråss bilde
Forum: 

I helgen har det vært terrengritt i Trysil. Anders på Tempoen imponerte med en 2. plass på Topprittet som ble arrangert på fredag. Rittet er omtalt i lokalavisen på lørdag og i papirutgaven er det et stort bilde av Andres som lenge kjempet om seieren. I nettversjon til Østlendingen ligger følgende artikkel om rittet: www.ostlendingen.no/sport/eirik-og-berit-til-topps-i-topprittet-1.7435676 Sjekk ut bildeserien også, der er det flere bilder av Anders.

Selv om jeg kom inn blant de 10 beste er nok undertegnede er i ferd med å bli en fullblods landeveissyklist siden speaker kommenterte min målgang på følgende måte: "... jeg tror han liker seg best på landeveien...". Forhåpenligvis var det ikke stilen han siktet til men vedlagte artikkel i lokalavisen for to uker siden: sites/skrye.no/files/imce/medlem/11773/4651_001.pdf%20-%20Adobe%20Acrobat%20Pro.pdf

Ole Petter

 Igjen, gratulerer Anders! 

O2-opptaket er på plass skjønner jeg. Du blir hard i bakkene rundt Gol til uka, spørs om du ikke blir vår GC-kandidat :-)

Magnus Müllers bilde

Kult!!

 

Grattis, begge to!

Blir forøvrig godt å få de beina dine tilbake fra utlån til neste år.. ;-)

Fredrik Smiths bilde

Grattis begge!! Du må vel dele din triumf med en håndfull eller to Ole Petter, men ikke desto mindre imponerende! Sterkt!!

 

Anders, kjempebra innsats! Herregud, det er mye sterke folk her!!

 

HEIA RYE!