Du er her

Sykkelferie

Petter Ellefsens bilde
Forum: 

 Hei!

Noen som kunne tenke seg en drøy uke på sykkel i Toscana i sept/okt? Evt Alpene, Gran Canaria eller Mallorca? Jeg ser for meg å fly ned/opp på en ukedag for å få billige billetter, og bo relativt enkelt. Sykle mye.

Martin Henrik Andresens bilde

Hei!

Min mor har et lite hus i fjellene sør for Roma som kanskje kan være aktuelt. Stedet ligger på toppen av den lille middelalderbyen Veroli 670 moh.

Det går mye rett opp og ned i området og er et glimrende sted for sykling. Vi har lagt opp en del løpyeforslag som bl. a. denne med nesten 1500 høydemeter på mindre enn to mil. Giroen går igjennom området hvert år.

 

Huset er forsåvidt enkelt og greit med to soverom, to bad og stue. Det er fem sengeplasser, men det ligger ekstraseng til ytterligere et par personer. Huset har milevis med usikt over hele Liridalen. Men den utsikten har en pris. Dere må belage dere på 3-400 høydemeter klatring på slutten av hver runde.

 

I fjor hadde vi besøk av Rye-syklister som skrev dette reisebrevet. Les mer om huset på veroli.no

Pris: € 450 per uke

Utvask: € 25 per person

Vi har sykkelbag til utlån. Kan det være interessant?

Fredrik Smiths bilde

Jer er med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martin Henrik Andresens bilde

 Huset er ledig fra 9. - 27. September. Og fra 10. Oktober.

Si ifra om det passer med reiseplanene!

Var ikke med på rye tempoen, men tenker meg på tur nedover til varmere strøk ca en uke. i Oktober\november: Planen er og dra alene, så vis noen andre har planer om og dra nedover ca sammtidig hadde jo det vært kult!