Du er her

Sykkelkoffert

Kristoffer Solems bilde

Hvilken sykkelkoffert er det folk har?

Hvordan er den i fohold til 1.) Å ta vare på sykkelen 2.) Holdbarhet til koffert og 3.) Hvor mye demontering av sykkel trengs?

 

Kristoffer 

Christer Andreas Braathens bilde

Jeg var innom Unaas brødrene for noen dager siden. De hadde en Biknd bag: http://www.realcyclist.com/biknd-helium-air-cushioned-bike-case. Jeg tror de tar inn en del av de snart, så bare å kontakte dem!

 

Så gjennomtenkt ut! Jeg har en B&W. Er i utgangspunktet fornøyd med den, bortsett fra at nøkler er i heller laber kvalitet (brakk den eneste jeg hadde når jeg åpnet kofferten på Mallorca i påsken) Med integrert setepinne må man også skru av kranken, i tillegg til styre etc.

 

 

 

Jeg bruker en Aero Comfort fra SciCon. Se lenkehttp://www.racingdepot.no/newsread/readimage.aspx?pubid=518e8ded-5717-47ec-8c62-a69429f8582f

 

Det er kun hjulene som må tas av. Kofferten er solid og slitesterk. I tillegg rommer den plass til klær mm, noe som gjør at jeg kan reise kun med håndbagasje og sykkelkoffert.

 

Knut

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Jeg bruker også SciCon kofferten og er veldig fornøyd. Den er i tillegg lett å rulle sammen og tar ikke så mye plass når den ikke er i bruk. Dog er jeg litt skeptisk til om et racerkarbonstyre vil overleve en hard tur, og når jeg bruker den på terrengsykler tar jeg av styret uansett pga utformingen.

Eirik Olsens bilde

Jeg bruker dette monsteret :

http://www.bikeshop.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=19999

 

Den har vært på 2 turer og hverken sykkel eller koffert har tatt skade av det. Jeg kjører en størrelse L Vipera med integrert setepinne og det eneste jeg gjør er å ta av sadelen og bakgiret samt å løsne på styret og bøye det framover. Kranken får stå urørt. Da er det godt med plass på alle sider av sykkelen og dessuten plass til alle klærne jeg skal pakke samt en blindpassasjer eller to. Kofferten er perverst stor.

 

Ulempen er også nettopp dette -at den er så diger. Jeg får den ikke inn i bilen (en helt ordinær sedan) og bor du i en leilighet uten noe særlig bodplass kommer du til å hate den...

Dag Julius Moes bilde

Jeg bruker en Trico Iron Case.

 

Den har holdt siden 2008 og har vært med på utallige reiser, og fungerer like godt som da den var ny. Den er meget robust og tar store sykler uten problem.

http://www.tricosports.com/iron_case.html