Du er her

Rye 19 2013

Hanne Eldbys bilde
Forum: 

Vil du være med å sykle med laget i 2013, så sørg for å komme deg på Facebook, søk etter gruppen Rye 19 2013, og be om å bli lagt til. Det er allerede mange som er interessert. Av en eller annen grunn er det nesten ingen som skriver her på forumet, terskelen er mye lavere på Facebook. Men vi vil forsøke å få alle viktige ting ut her. Treningene startere etter påske, men det kan være greier som kommer i løpet av vinteren, selv om man stort sett trener for seg selv på vinteren. Det er en del som kommer til å reise til Mallorca (og kanskje andre steder) i løpet av vinteren, sjekk FB-siden for henvendelser på dette. Ta gjerne kontakt, og meld din interesse, men altså det er først etter påske vi er i gnag for fullt. Det blir nok i  alle fall et infomøte i løpet av vinteren, så følg med både her og på FB. Til neste år blir det sol og medvind hele veien, så vi gleder oss. Tidsambisjonen er 18.59, sånn som det ligger an til nå. Andreas Blydt leder laget.

Har ønske om å være med Rye 19 i 2013. Har skjønt at det er på fb det skjer og har forsøkt å bli medlem i noen uker. Noen som vet hvem som er admin, evnt kriteriene for å bli tilsluttet gruppen?

Pål

Knut Randems bilde

Jeg har også sendt en forespørsel på fb om å bli med i Rye 19. Det er en stund siden jeg sendte den på fb. Det jeg lurer på om det er for sent å melde seg på??