Du er her

Informasjon fra kapteinen!

Hanne Eldbys bilde
Forum: 

Hei, kapteinen har skrevet et innlegg og bedt meg legge det ut:

 

Da er vi i gang med forberedelsene til Den Store Styrkeprøven, DSS 2013

Jeg, Andreas Blydt stiller som lagleder, og Hanne Eldby, Fredrik Nensin og Raymond Gonzales hjelper til med planlegging, trening og gjennomføring. Årets mål er å sykle Trondheim - Oslo på 18:59:00. Det er mange som har meldt sin interesse, og erfaringen tilsier at det er flere som hekter seg på underveis. Så har du lyst til å sykle med oss, eller kjenner noen du tror dette kan passe for, så be dem ta kontakt.

Rye 19 er et ”mosjonistlag” og målet er å få flest mulig startende samlet til mål innenfor tidsmålet, og vi presser ikke på for å gå under dette tidsmålet. Og blir det regn og motvind justerer vi tidsmålet opp. Det viktigste er at vi har det hyggelig sammen, trives på sykkelen og holder formen vedlike. Men noen krav må vi likevel stille til hverandre;

- At vi er rimelig godt trente når vi starter utetreningen, at vi har grunntreningen i orden etter jevn trening inntil utesesongen begynner. Når vi er ute skal vi forbedre formen men vi må også trene teknikk.

- At vi har sykler som ikke ramler fra hverandre på trening og/eller under ritt. Ryttere som har gjentatte tekniske problemer som skyldes manglende vedlikehold kan vi ikke vente på. For øvrig ingen krav til syklenes alder, merke eller tyngde.

- At samtlige deltar på dugnaden Nordmarka Rundt. Ingen får starte i Trondheim med mindre man har gjort en innsats for laget / klubben.

- At man deltar på et minimum av utetreninger. Vi kjører i kjede og vi kjører tett for å minimere luftmotstanden. Og ulykker skjer når vi ikke kjører teknisk riktig. Derfor må vi trene på å sykle sammen som et lag. Ryttere som kommer sent in i laget kan således ikke regne med automatisk å få delta fra Trondheim.

Laget trener ikke sammen i løpet av vinteren, men hvis du er Rye-medlem, kan du finne informasjon om tilbudet Rye har for innetrening i løpet av vinteren annet sted på dette nettstedet. Det er smart å sørge for at grunnformen er på plass før vi skal ut på veiene til våren. I vintermånedene er det viktig ikke å trene for hardt, men satse på jevn mengdetrening i lave soner. Vi kommer til å starte treningene ute etter påske. Det vil være treninger tirsdager, torsdager og søndager. I begynnelsen starter vi klokken 18.00 og holder på til ca. 20.00 i ukedagene og søndagene starter vi klokken 10.00. Etter hvert kan vi starte litt senere i ukedagene og litt tidligere på søndagsmorgenene. Jeg vil lage en kalender med oppmøtetider, sted, strekning, type trening og målsetting for hver økt når vi nærmer oss påske.

Dere som ikke har syklet Trondheim-Oslo før, har kanskje noe dere lurer på. Ring gjerne meg (45 40 25 25) eller Hanne (99 62 45 53) eller skriv e-post eller innlegg på forumet til Rye 19. Det er mange i laget med verdifull erfaring og nye ryttere vil bli tatt godt vare på.

For de som har vært med en stund kan nevnes at vi kommer til å øke fokuset rundt kjedekjøring med halekaptein. Jeg ønsker å bruke tirsdagene til bakkedrag, torsdagene til teknikk & tempodrag og søndagene til langturer & teknikk. Langturene skal være rolige, men vi skal kneppe opp intensiteten et lite hakk på ukedagene.

Som en del av opplegget for våren vil vi delta på rittene Enebakk Rundt og Randsfjorden rundt. Det vil også bli arrangert en helgetur Oslo - Hafjell - Oslo.

Jeg viser også til Facebook; Rye19 2013. Gå til: http://www.facebook.com/groups/182996265168255/

Videre oppmuntres alle til å delta på informasjonsmøte primo februar. Innkalling kommer.

Om du vet at du skal sykle Trondheim - Oslo, er det lurt å melde seg på så snart som mulig. Prisen går opp etter hvert. Puljene er ikke klare enda, men det er ikke noe problem å flytte ryttere når vi nærmer oss juni, så det viktigste er ikke hvilket starttidspunkt eller hvilken pulje du havner i, nå; det viktigste er å melde seg på.
Når du har meldt deg på sender du en melding om dette til meg på: andreas@blydt.no

For øvrig har vi en Facebook-side (Rye19 2013) - hvor du kan få kontakt med de som vil sykle med oss.
Gå til:  http://www.facebook.com/groups/182996265168255/

Jeg gleder meg til å komme ut på veiene igjen og sykle.


Med vennlig hilsen
Andreas