Du er her

Terrortest på låven

Christer Andreas Braathens bilde

Dokken har mistet tilgang til forum etter systemfeilen jeg refererte til i mailen. Han ba derfor meg legge ut invitasjon til låvefest på søndag. Det blir garantert høy puls og svette kropper!

 

Vi ruller igang med terrortesten kl 11. Fra kl 10 er låven åpen for rigging av ruller og oppvarming, slik at vi starter felles kl 11.

 

Vi har 8 XP ruller på låven. 3 er reservert til Dokken, Rune og Terje. Det er derfor 5 tilgjengelig for de som ønsker å låne en rulle. Den som ønsker å reservere seg en rulle, gjør det i tråden her.

 

Oppfordrer de som vanligvis kjører testen alene hjemme til å møte opp. Wattøkning er nesten garantert som følge av Metallica på høyt volum og av å høre pusten til andre som er like slitne som deg selv! 

 

Vel møtt!

Hei.

tar rulle som sist xp 5

Leif W Løchen

 

 

 

 

Leif Welhaven Løchen 

Min siste intervalløkt på rulla endte opp med gjennomsnittsfart 500 km/t og gjennomsnittseffekt på 3000 watt. Jeg har kjøpt ny nettverkskabel som forhåpentligvis kan sette selvtillitten ned igjen på landjorda. Hvis dette ikke løser problemet tar jeg turen til test- og festsenteret i Fetsund på søndag.

Johan Haugseth

Johan, tror kanskje du må ta litt lærdom og sykle med litt mindre watt så ikke utstyret ryker for ofte - du har stadig vekk ekstrem-verdier!!....!     ;-)

Tar en rulle på søndag.

Øyvind

en rulle på søndag.

Dagfinn