Du er her

Squeezy blir ny partner for SK Rye

Christer Andreas Braathens bilde

Det er mange faktorer som spiller inn for å prestere godt i en konkurranse. En av de viktigste er å ta til seg nok næring. Det er derfor med glede at vi i dag kan presentere Squeezy som vår nye samarbeidspartner!

Å spise med høy puls er ikke alltid det letteste. Maten vokser i munnen og magen vrenger seg. Får man ikke tatt til seg næring, vil man før eller senere gå tom og man må kanskje slippe laget. Derfor er de fleste av oss avhengig av å ta til oss energieffektiv mat og drikke i form av sportsdrikke, barer og gel.

Vi er derfor stolte at vi i dag kan lansere Squeezy som Ryes nye ernæringspartner. Squeezy er utviklet og produsert i Tyskland med tanke på å lage sportsernæring som ikke bare er energieffektiv, men også meget skånsom for magen. Dette er meget viktig for alle som bedriver utholdenhetsidrett og spesielt i konkurranser som går over flere timer. Nettopp derfor er Squeezy en favoritt for mange idrettsutøvere. Barene er kjente for å være saftige og gode og gel og sportsdrikke skånsomt for magen. Squeezy er for øvrig selskapet som fant opp gelen som sportsernæring!

For Rye betyr avtalen at vi kan tilby Squeezy på matstasjoner på både Nordmarka Rundt og Øyern Rundt. I tillegg gis alle medlemmer av Rye anledning til å kjøpe Squeezy-produkter til superpriser på utvalgte klubbkvelder. Utenom dette kan Squeezy-produkter kjøpes hos Spinn på Majorstua med Rye-rabatten på 20%.

Squeezy produkter finnes i mange varianter. Les mer om produktene her: http://squeezy-norge.no/category/produkter/

I tillegg kan nevnes at Squeezy setter sammen spiseprogram i forbindelse med alle store sportskonkurranser i Norge. Disse legges ut på deres facebook-side, så for å holde seg oppdatert er det bare å trykke «like» på http://www.facebook.com/squeezynorge.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese