Du er her

expresslaget

Kristoffer Solems bilde

Ekspressen søker personer til serviceapparatet!

Ekspressen satser hardt mot Trondheim-Oslo men er helt avhengig av ressurspersoner i serviceapparatet for å lykkes.

Vi trenger spesielt to langesyklister som skal være med på både Mjøsa rundt (søn 9.juni) og Styrkeprøven (fre-lør 21-22 juni) men det er også andre behov som skal dekkes.

Christer Andreas Braathens bilde

Expresslagets Tønsbergsamling 2013

Tradisjonen tro vendte Expresslaget nesen sørover til den årlige Treningssamlingen i Tønsberg. Mye god trening og en aldri så liten fotosession stod på programmet.

På fredag morgen startet turen fra Middelalderparken. Omtrent 40 XP-ryttere møtte opp i strålende sol for å ta fatt på den første transportetappen Oslo-Moss. Turen gikk på kjente veier forbi Hvervenbukta og via Son ned til Østfoldbyen.

Christer Andreas Braathens bilde

Squeezy blir ny partner for SK Rye

Det er mange faktorer som spiller inn for å prestere godt i en konkurranse. En av de viktigste er å ta til seg nok næring. Det er derfor med glede at vi i dag kan presentere Squeezy som vår nye samarbeidspartner!

Å spise med høy puls er ikke alltid det letteste. Maten vokser i munnen og magen vrenger seg. Får man ikke tatt til seg næring, vil man før eller senere gå tom og man må kanskje slippe laget. Derfor er de fleste av oss avhengig av å ta til oss energieffektiv mat og drikke i form av sportsdrikke, barer og gel.

Nils Jørgen Mittets bilde

Presentasjon av Rye XP 2012

Årets lag begynner å ta form. Her er 2012-utgaven av Rye XP:

(Obs!, savner du deg selv? Mangler beskrivelse eller bilde? Send til xp@njm.no så blir oppdateringer gjort fortløpende!)

 

Erik Øystein Johansens bilde

Skisamling for lagene i lagkonkurransen i DSSP

Skitur på SjusjøenExpresslaget inviterer alle Ryelag som stiller i lagkonkuransen i DSSP (XP, Rye 15, Lille 40) til en felles skisamling på Sjusjøen den 22 til 24 januar 2010. Målet for helgen er å få en skikkelig treningshelg, bli bedre kjent og utveksle erfaringer. Vi har derfor reservert 49 sengeplasser på Sjusjøen Fjellheimen og påmeldingsfrist er 15. desember. Derfor gjelder "første mann til mølla!". Link til påmelding.

Thomas Svane Jacobsens bilde

Expresslaget: Live-oppdatering Trondheim - Oslo

Velkommen til live-oppdateringen fra Styrkeprøven (Trondheim - Oslo) for Expresslaget til Rye.

 kl. 19.08: Ny velt. Terje Strøm og Glenn J. gikk i bakken. De sykler inn mot mål alene.

kl. 19.05: Sykler inn på Østre aker vei. Det er snart målgang for Rye - og med det også ny Ryerekord i Trondheim - Oslo. Nå blir denne bloggen avsluttet. Sluttider vil finnes på Styrkeprøvens egne sider og komme også på Ryes nettsider.