Du er her

Rye

Christer Andreas Braathens bilde

Nytt år - Ny Italiatur!

I fjor ble det arrangert turer i Rye-regi til Fano Italia. Alle deltakere var storfornøyde med opplevelsen, og derfor reiser vi sørvover igjen!

Christer Andreas Braathens bilde

- Flere har sagt at det jeg har gjort er galskap!

Thomas Brager Olsen (43) ble tirsdag hedret av Sk Rye-leder Gunnar A. Gulliksen på Continental, etter å ha gjennomført en av verdens hardeste konkurranser - den tidoble Ironman-konkurransen «Deca Iron Italy» i Nord-Italia.

Tekst og bilde: Anita Bakk Henriksen

Dag Julius Moes bilde

Ole Forfang uttatt til VM i landeveissykling

Juniorrytter Ole Forfang har i dag blitt tatt ut til Norges tropp som reiser til VM i landeveissykling i Firenze. Ole vil delta i juniorenes tempokonkurranse.

Tirsdag 24. september fra kl. 10:00 arrangeres juniorenes tempo over 25 km i le Cascine i Firenze, Italia.

Ole er i år andre og siste års junior. Han har både i fjor og i år bemerket seg i norgestoppen i landeveissykling. Oles kjørestyrke gjør at han utmerker seg i temposykling, men han har også vist evnen til å gjøre det meget skarpt i fellesstart.

Ole har i år levert stabilt meget gode prestasjoner, og sikret VM-uttaket etter helgens arrangement i Østfold 3-dagers, hvor han vant fredagens krevende tempo med overlegne 45 sekunder på nummer to.

Det er meget lenge siden en syklist alet opp gjennom barne- og ungdomsavdelingen i Rye er uttatt til et VM i landeveissykling. Det er all grunn til å glede seg over uttaket og håpe at Ole sykler så fort han kan i verdensmesterskapet!

Christer Andreas Braathens bilde

Expresslaget inviterer til Sesong-Kickoff!

Selv om brøytekantene fremdeles pynter gatebildet har vi trua - Våren er på vei! Og da er det på sitt rette med en Sesong-Kickoff for hele Rye! Hold av Mandag 22. April og vær med!

Expresslaget har gleden av å invitere alle Rye-medlemmer til en helaften med foredrag og mulighet for kjøp av gunstig sportsernæring og utstyr gjennom Expresslagets sponsorer. Det hele finner sted i Odd Fellows lokaler i Stortingsgata 28 ved Nationalteateret.

Christer Andreas Braathens bilde

Mallorca: XP-Rapport fra Påsken 2013

Den årlige Mallorca-turen har for mange blitt en tradisjon. Også i år var mange Rye-syklister fra forskjellige grupper samlet på Fontanellas Playa ved Palma for noen dager med sykling i kort-kort og solskinn. Kontrasten mot været hjemme i Norge kunne knapt vært større!

Christer Andreas Braathens bilde

Squeezy blir ny partner for SK Rye

Det er mange faktorer som spiller inn for å prestere godt i en konkurranse. En av de viktigste er å ta til seg nok næring. Det er derfor med glede at vi i dag kan presentere Squeezy som vår nye samarbeidspartner!

Å spise med høy puls er ikke alltid det letteste. Maten vokser i munnen og magen vrenger seg. Får man ikke tatt til seg næring, vil man før eller senere gå tom og man må kanskje slippe laget. Derfor er de fleste av oss avhengig av å ta til oss energieffektiv mat og drikke i form av sportsdrikke, barer og gel.

Erik Øystein Johansens bilde

Følg Rye 15 LIVE

Bilde tatt av Atle JohnsenFølg Sk Rye sitt 15-timerslag LIVE fra Trondheim til Oslo i sin jakt på å sette ny rekord for laget med 14 timer 40 minutter i Den Store Styrkeprøven. Det meget ambisiøse målet er å komme på pallen i lagkonkurransen! Sk Rye 15 starter kl.06:40 ferden fra bartebyen ned til tigerstaden.

 

Vi takker Hyundai for sin støtte til laget. Uten dem ville ikke årets ambisiøse satsing i Trondheim-Oslo vært gjennomførbar.

Hyundai sponser Rye 15