Du er her

Oppsummering - Søndag 14.4

Ottar Henangers bilde
Forum: 

Årets første fellestrening fra Kjeller er vel gjennomføt. Ca. 22 stk på trening til tross for usikre værmeldinger på forhånd er veldig bra. Været var overskyet, men tørt og fint. Riktignok kjølig, men ikke noe problem så lenge man hadde passe med klær på. Så til dere som enda ikke har vært på trening, nå er det på tide å komme seg ut på tur!

Turen gikk tur/retur Eidsvoll i lett medvind i starten, for deretter den samme vinden i mot på vei tilbake. Fra Dal til Frogner gikk rulla kontrollert. Rekkene var tett og fine, tempoet jevnt med enkelte mindre fartsøkninger underveis. Dette lover svært godt for rittene som kommer.

Spesiellt vil jeg nevne at alle sammen sykler svært trygt og fint. Ingen roping i rulla, uventede manøvre. Praten gikk til tider livlig og tonen er slik den skal være. Det eneste jeg vil nevne er at man må se fremover med to hender på styret også når man prater med sidemannen. Enkelte har en liten tendens til å se til siden og dermed flytte sykkelen ubevisst i samme retning når man snakker med sidemannen.

Oppsummert en flott tur, mange sterke ryttere og flott humør på hele gjengen. Gleder meg til fortsettelsen.