Du er her

Helgetreninger

Bent Erik Vangbergs bilde
Forum: 

Bare et par meningsutvekslinger / tips her.  Ser Gjelleråsen igjen er satt opp som utgangspunkt for søndagstur.  På denne årstid (fortsatt vinterlig desverre..) vil jeg påstå at det er bedre med oppmøte Skullerud/Hauketo/Hvervenbukta og sykle sørover mot Østfold, våren er faktisk kommet litt lenger der, tror det oftest er noen kjærkomne grader varmere der, og det oppleves triveligere, det er nå min erfaring.  Ellers, full credits for at det ikke står noe tidligere oppmøte enn kl 10:00 enda iallefall, ser med skrekk og gru og frykt frem mot at det en dag vil stå f.eks  kl 09:00, håper det ikke skjer!  Når vekkerklokka må stilles tidligere i helgene enn ukedagene driver man med noe som ikke er helt bra.  Vist jeg ikke husker helt feil holdt vi oss i største suksessåret 2011 til kl 10:00 hele sesongen, hva med å repetere det?

Jeg støtter forslaget om å styre i retning av plussgradene inntil videre. Om et par uker spiller det neppe noen stor rolle lenger.

Utover vår/sommer håper jeg imidlertid, som småbarnsfar, at helgeturene kan starte noe tidligere. Det ville blitt meget godt mottatt på hjemmebane. Regner med det er flere som har det slik?

Jon-Ivar Lunds bilde

+1

Linux Registered User # 195305

Harald Indrebøs bilde

Jeg også støtter det å starte treningen kl 9 etterhvert. 

Harald

Bent Erik Vangbergs bilde

Utspekulerte småbarnsforeldre altså, eneste dere tenker på er å snike der ut døra fortest mulig på morningen!  Dere burde heller være sjeleglade for at dere får en time ekstra til å ta del i morgenstellet i heimen!  ;-)

Kl 08 da? Keen på det Bernt Erik? Hadde passet meget bra mht utnyttelse av dagen:)

Erik Vee Grønvolds bilde

Støtter meg til Bent Erik på denne. Må si jeg setter pris på å kunne sove en time lenger i helgene enn i hverdagen, får til og med selskap ved frokostbordet i år :-) Jeg hadde trening kl.10 i helgene som ønske i evalueringen fra i fjor, og synes det virker superbra.

Og når det gjelder småbarnsforeldre, gir det ikke en bra mulighet til å bidra/se barna på morgenen dersom treningen begynner 10?

Angående sykkelturer sør-østover, så er vi i hvertfall to syklister i gruppa fra mossedistriktet i år (undertegnede og Martin?). Så det er mulig å finne en del fine veier i den retningen uten å rote seg bort.

Cato Roknes bilde

Ser ut til at dere koste dere skikkelig i går..... http://www.oa.no/nyheter/article6617149.ece

Jørgen Riecks bilde

Det er forøvrig 16-timern som er avbildet. Rekkene våre er rettere enn som så. Vi er referert til i artikkelen som "grupper på fire-fem syklister som gjorde det de skulle" :)

Forøvrig ser jeg ikke problemet med å bruke kjørebanen, vi kutter da bevisst svinger og det har jeg aldri hørt noe negativt om. Men å legge seg over i motsatt kjørefelt er selvsagt ikke bra.