Du er her

Testritt

Forum: 

På torsdag skal vi kjøre det første av til sammen tre testritt.

Ruten vi har valgt ut er Maurarunden og vi starter og stopper klokka i rundkjøinga på Skedsmokorset. Underveis kjører vi rulle i konkurransefart. 

Viktig at flest mulig prioriterer testene siden dette er svært relevant trening og gir oss nyttig øvelse i rullekjøring og ikke minst hvordan vi disponerer kreftene i en konkurransesituasjon. 

Dresskode er høyprofilhjul, gel på lomma og fulladet Garmin. 

De to andre testene blir 30.mai og 13. juni. 

 

-Ressursgruppa

Fredrik Smiths bilde

Bra plan! Hvis vi øver mye på rask rulle, blir vi gode til å kjøre rask rulle. Jeg kommer antakelig ikke torsdag, men 30.mai og 13.juni er spikra opp i kalenderen! Dette blir bra gutta! Jeg fikk spørsmål om hva Tempoen satser i år, hvorpå jeg svarte: vi skal satse på å vinne mye. Heia Rye! Fredrik

Kristian Hauglums bilde

Dette er vitige gjennomkjøring for laget og ikke minst morsomme.


Jeg kan desverre ikke delta denne uken grunnet jobb reise, men er på plass i helgen.


Stå på alle sammen!!

Eirik Olsens bilde

Æsj, både sykkelen og jeg er dresset opp og klar til innsats, men guden for logistikk og jobbmøter har ikke hørt mine bønner i dag. Jeg håper oppmøtet blir godt, men selv må jeg dessverre nøye meg med straffetrening i Maridalen senere. Kjør hardt, gutter!

Marius Jørgensens bilde

Har tatt meg litt frihet, og opprettet en lukket tråd for tilbakemeldinger i forhold til testrittet i går. Så får heller ledergruppen rette på meg om noe skulle være vranglære ;-)

http://www.sportsklubbenrye.no/node/18281