Du er her

Oppsummering - Trening 25.4

Ottar Henangers bilde
Forum: 

Etter en litt trå start på treningen på tirsdag så gikk turen igjen rundt Gardermoen. Og på andre forsøk så gikk det mye bedre. Rulla gikk jevnt og fint, flotte overganger og fin flyt.

Om det denne gangen skyldes mindre vind eller om hver enkelt var mer fokusert er vanskelig å si, uansett gikk rulla veldig fint denne gangen. Dette var ett stort skritt i riktig retning!

På starten av treninga gikk Anton igjennom hvordan man skal plassere sykkelen sin i rulla slik at man holder en rett og fin linje samtidig som man sykler så tett som mulig. Formasjonen til laget er svært viktig for at vi skal klare målsetningen på de ulike rittene samtidig som vi unngår velt.

En viktig forutsetning for å kunne kjøre på denne måten er at man er trygg på de man sykler sammen med. Samtidig så er en perfekt rulle den beste måten å kjøre forutsigbart og sikkert på.

Hovedhensikten med treningene sammen med laget er å skape trygghet på hverandre og seg selv. Bruk derfor treningene til å bli kjent med de du sykler sammen med. På turen nedover fra Trondheim er det lurt å ha noen som pusher og hjelper til i periodene det går litt tyngre.

Enebakk Rundt

På søndag sykler vi traseen til Enebakk Rundt. Turen blir en langtur med fartsøkning i enkelte partier (dvs. vi kjører ikke i konkurransefart). Vi møter kl. 10 på parkeringsplassen ved inngang til Skullerudstua (www.skullerudstua.no).

Fint om så mange av dere som skal sykle sammen med Rye 16 på selve rittet blir med på søndag. Dersom du ikke har mulighet til det av ulike årsaker, men planlegger å sykle med Rye 16 på rittet, send meg en mail (ottar@henanger.net) slik at jeg får en noenlunde oversikt over hvor mange vi blir på rittet den 1. mai.