Du er her

Takk for en flott helg!

Christer Andreas Braathens bilde

Hei alle,

 

Takk til alle for en flott helg. Vi har fått veldig mye bra trening og er klare til Enebakk rundt på onsdag. Frem til da gjelder det å trene rooolig og senke skuldrene og stole på arbeidet vi har lagt ned siden oktober.

 

Jeg har oppsummert helgen i en liten film: http://youtu.be/lquOPXgTwc0

 

Vi møtes på tirsdag for nok en rolig rulleøkt!

Christer Andreas Braathens bilde

I løp av natten dukket det også opp en artikkel på skiaktiv: http://www.skiaktiv.no/artikkel/4281/-aldri-vaert-mer-klare.html

 

Brynjulf Spalders bilde

Hei,


Selv tusen takk for en veldig bra helg. Er imponert over de forberedelsene som er gjort i forkant mtp logistikk og forpleining. All honnør til de som planlegger og gjennomfører dette for laget!


Takk for gode og ærlige tilbakemeldinger fra laget underveis. Det er det som gjør meg bedre. Jeg gjorde noen brølere mtp trafikksikkerheten ila helgen og det skal ikke gjenta seg.


1) svingte til venstre i lyskryss, foran bil som kom i motgående felt på veil tilbake til Velotel.


2) kom over den gule linja på vei oppover Lierbakkene.


Begge disse to hendelsene har gitt meg en litt flau smak i munnen da det er episoder jeg gjerne skulle vært foruten. Begge har å gjøre med min egen utålmodighet så, her blir det skjerpings!


Høydaren for min del var å kjenne farten i kroppen komme på returen og hvor godt all den rolige rullekjøringen hadde gjort for tryggheten i rulla når farten økte. Det er den samme tryggheten som gjør det mulig for meg å kjøre raskt sammen med laget. Samtidig, så er det den samme tryggheten som gjør meg mindre kritisk. En god kombinasjon her er det jeg må søke etter.


Gleder meg uansett til onsdag.


Brynjulf

Brynjulf

Nils Jørgen Mittets bilde

Gode ord Brynjulf,  det var en knall Tønsberghelg.

 

Det var godt å sykle i XP-rulla igjen og som Christer har sagt flere ganger; rulla går veldig bra til at det er så tidlig i sessongen. Uten at det skal være noen hvilepute..det viser seg ofte at når stressnivået økter i takt med pulsen på Enebakk Rundt oppdager man at det er ting man fortsatt kan ta tak i:) 

 

Når det gjelder trafikksikkerhet tror jeg vi alle kan bli bedre. Ikke minst gjelder det hvordan vi opptrer som lag og som en samlet enhet i trafikken. Vi klarer nok aldri å la være å irritere bilistene men vi bær tilstrebe å minimalisere irritasjonsgrunnlaget så mye som mulig. Når det er sagt, det var var mye bra kjøring som lag i rundkjøringer og lyskryss i år og jeg opplevede det stort sett som trygg og god kjøring.

 

Jeg gleder meg til Onsdag. Måtte det gå glatt, feilfritt og styggfort!

 

Nils Jørgen