Du er her

Oppsumering nordmarka rundt prolog

Håvar Hildes bilde
Forum: 

Hei alle 16t. som kjørte traseen 18/5. En del fikk det tunkt som forventet. Det ble på forhånd informert om hastighet i konkuranse fart noe det til tider ble. En del ustrukturert kjøring i begynnelsen gjennom Bærum grunnet mye rundkjøringer. I bakkene syntes jeg det ble kjørt meget bra med riktig fart også der hvor rulla gikk. Fra Stryken til Gjelleråsen var strekket det ble kjørt best og her var det også oppfordret til tette rekker og avstander, virket som dette hjalp i tillegg til tereng som er egnet for rullekjøring. Dette er en type tereng vi vil for det meste ha fra Trondheim så dette tegner bra. Fra Gjelleråsen ble det satt et tempo hvor de fleste skulle få ta ut det de hadde igjen av energi så her ble det kjørt fort å ustrukturert, men det var gøy.

Det vil fra nå ikke være mulighet å være med Rye 16 på rulletrening. Heller ikke de som har satt seg opp på listen men ikke vært på trening. Nå vil vi kun kjøre med de som vi kjenner. Laget begynner nå å bli godt samkjørte. De som møter på ritt og trening som ikke resursgruppa kjenner vil bli hendvist til halen og må bli liggende der. 

Det er nå på tide å få betalt inn egenandelen på 500 kr. for dere som skal kjøre med laget fra Tr. Heim. Det er overraskende mange som enda ikke har gjort det.

Neste ritt er Randsfjorden en vesentlig lettere trase enn NR. Så ikke fortvil dere som fikk det tungt i dag. Kom gjerne med tilbakemeldinger.

Vi sees på dugnad og trening.