Du er her

Opplegg Randsfjorden rundt

Håvar Hildes bilde
Forum: 

Treningen torsdag med drag i små grupper gikk meget bra for å vekke bena til lørdag. Resten av turen prøvde flere av oss å holde farten nede med visse vanskeligheter. Takk til Franz som tok oss med på en fin runde. Tror alle har godt av en lett times tur fredag med høy frekvens.

Oppmøte på Brandbu utenfor der start nr. hentes kl.08 20 her vil hjulbil stå. kun de som har gitt beskjed på forumet om hjul tar med vi har mange nok med disse. Pepp talken vil bli gitt her. Oppstillin til start kl. 09 10. Oppvarming gjør hver og en på sin måte men viktig at man under oppvarmingen i korte perjoder kommer opp i høy pulssone, første bakken er glimrende til oppvarming.

Været er meldt meget bra så vi kjører for en tid under fire timer. Det vil ikke bli lagt inn stopp de som mener man trenger mer enn to flasker tar men en ekstra på lomma. De som kjører hjulbil har ikke peiling på hvordan hjul skiftes så dette må man klare selv. Hvordan kjøre pes skal jeg forklare sjåføren hvordan dette fungerer med hånd bevegelser.

Ønsker alle lykke til.