Du er her

Strålende helg med R15 !!

Harald Indrebøs bilde
Forum: 

Takk for en strålende helg sammen med R15 gjengen, med ca 45 mil sykling og et ritt.  Hyggelig gjeng og jeg gleder meg allerede til neste mål vi har sammen, Mjøsa Rundt. Sannsynligvis har vi i helgen lagt grunnlaget for at det blir en solid R15 rekord på MR . "hørte jeg" 6.39 !!:)?

Takk til ressursgruppa som hadde lagt et kjempeopplegg :) og en stor takk til hjelpmannskapet som stilte opp for oss disse 2 dagene :).

Dette var moro. Takker alle for en flott helg; både sosialt og faglig. Og de som har styrt været disse dagene..

hans jacob nordhovs bilde

Takk for turen alle sammen, bedre blir det ikke å sykle i Norge!

Det ligger mye innsats bak hva vi gjorde, men mest "namaste" til ressursgruppa, som dro lasset for at alle i laget skulle få alle mila inn i beina, godt jobba. Nå må vi sykle fort i MR.

Og Frank har fått mindre føtter :)

Hansj

Per Gunnar Tronslis bilde

Dette var en minnerik helg. Går en stund (selv i min alder) før jeg glemmer turen opp gjennom Setesdalen, god stemning på Hovden på lørdagskvelden, og ikke minst turen gjennom halve Norges fjellverden på søndag! Kjennes i kroppen i dag – og regner med at den følelsen sitter i en ukes tid før jeg er ajour igjen J

Stein Bjerkeset 2s bilde

Godt å lese at dere har hatt en kanonhelg! Har det blitt så mange mil i bena at dere ikke orker trening i morgen? Finner ikke noe 15-timer på aktivitetskalenderen.

Hilsen en med beskjedne 35 mil i helga