Du er her

Treninger - motivasjon

Ottar Henangers bilde
Forum: 

Det er nå bare 3 uker igjen med trening før vi står på startstreken i Trondheim. Selv om laget satte ny pers på Randfjorden, så avslørte rittet også at det gjenstår noe arbeid før det tekniske sitter som det skal.

Enkelte ble kanskje usikre på hvordan de ligger an i forhold til målsetningen. Mange begynner kanske å kjenne all treningen på kroppen, familien gir kanskje beskjed om at man er mye borte og jobber krever helt sikkert sitt.

Likevel er de neste 3 ukene svært viktige for at all treningen man har lagt ned til nå ikke skal være forgjeves.

De siste 2-3 ukene har det vært svært lav deltagelse på fellestreningene, med bare 30-40% deltagelse. Skal vi klare målsetningen vår er det viktig at så mange som mulig kommer på fellestreningene de neste ukene. Må man prioritere så få med dere tirsdag og søndagstreningene. Dermed regner jeg med på å se over 80-90% av dere på de neste treningene. Bare sykdom, evnt. barnefødsler eller jobb-reiser er gyldig fraværsgrunn nå :-)

Treningene fremover vil fokusere på å spisse formen, terpe på teknisk rullekjøring og samle overskudd til rittene som ligger foran oss. Alt dette samtidig som vi nyter friheten det er å sykle sammen i flotte omgivelser med sol og sommer.

Neste trening er fra Oslo Kristne Senter, kl. 18:30 som vanlig.

Der regner jeg med å se over 40 stk. møtt frem med godt humør og gode sykkelbein.

Veldig usikker på hvordan jeg ligger an, kan ikke gjøre annet nå enn å stole på at treningene fremover skal gjøre susen.. Tror jeg er veldig avhengig av at laget har en veldig effektiv rulle, samt en like effektiv hale:)

Joar

Ottar Henangers bilde

Ikke bare du, men de fleste av oss, for ikke å si hele laget, er avhengig av at laget har en effektiv rulle og ikke minst en effektiv hale. Er nok ingen av oss som er sterke nok til å sykle på 16-timer alene. Men så er jo det en av grunnene til at vi trener sammen som ett lag.

Har forstått det slik at flere, både blant de som var med hele veien inn på Randsfjorden Rundt og de av dere som kom noen minutter etter, ble litt betenkt over hvor slitne de var ved på slutten og ved målgang. Til det er det bare å si at det skader ikke å kjenne på hvor syre-/smertegrensen ligger. Og som det er sagt mange ganger, Trondheim-Oslo er et helt annet ritt.

Hovedfokuset fremover på fellessamlingene blir å bygge opp selvtilliten og motivasjonen til hver enkelt av oss og styrke samholdet i laget, slik som Rye 16 i alle år har vært kjent for. På dette tidspunktet så skal man kjenne at man har trent hardt over lengre tid. Utfordringen blir å slippe opp på treningsmengden akkurat i riktig tid slik at man får en formutløsning på Styrkeprøven.

Så fortvil ikke, kom på trening og gi tilbakemeldinger til kapteinene underveis på trening så vi får justert underveis.

Mvh/ Ottar