Du er her

Oppsummering CLST Rye 15

Frank Thommesens bilde
Forum: 

CLST - NYTT RITT - NYE MULIGHETER !

 

Ressursgruppa har evaluert CLST og er fornøyd med gjennomføringen.

Målsettingen var klar på forhånd - vi skulle inn på 5.49.

Denne tiden var basert på XP sluttid fra 2009 , og hvilken tid vi skal være bak dette på denne distansen og denne type terreng.

 

Første mila var slik at farten kunne være rimelig høy , før vi gikk inn i to stigninger tett på hverandre. Planen ble fulgt , raskt fra start og rolig i bakkene med låste rekker.

Det lå også i planen at alle skulle en tur på halen for å spise og hvile slik at man var klare for siste halvdel av rittet.

Stort sett alle fikk seg en eller flere turer bak , og da det er lett terreng uten sidevind er det fint å få hvilt seg bak før det er ut i rulla igjen klare til ny dyst.

Igjen kan det virke som vi ikke er flinke nok til å drikke nok. I følge matbilen blir det stående for mange fulle flasker etter langing. Vi må ta dette seriøst og gå i oss selv - begynn å drikke før du er tørst !

 

Terrenget med falske flater gjennomførte vi godt men halvveis lå vi altfor langt foran skjema som var avtalt. Dette måtte vi som lag betale for , selv om det som vanlig sitter folk med gode bein , skal vi kjøre ihht målsettinger. Det er derfor de er utarbeidet.

Vi avtale at vi skulle skru av litt og at vi skulle ha med de fleste i mål. Dette har vi fått positive tilbakemeldinger på.

Når det gjelder det tekniske ifm rullekjøring , viser både bilder og video at vi glapp litt i dette rittet med en del luker og uryddige rekker.

De siste stigningene var farten lav og alle kom seg opp og til mål.

Vi passerte målstreken 5 min foran målsettingen , og det er innenfor !

 

Hva som var veldig bra i rittet var lagmoral , enkeltes moral , viljen og evnen til å hjelpe hverandre , godt kameratskap , god lagånd og at man setter lagets målsetting foran egne prestasjoner.

Ser at det er noen som går inn i rulla og fort ut igjen. Dette skaper litt mer jobb for halekaptein , men det er bra at man tar de 3 min i rulla , en runde på halen og inn igjen !

Dette er mye bedre enn at man blir liggende bak uten å bidra - dette legges merke til !wink

 

Turen søndag er vanskelig å beskrive - den må oppleves !!

 

Når det gjelder treninger fremover er det nå viktig at alle deltar på fellestreningene.

Nå handler det om justeringer teknisk og god kvalitet på treninger frem mot Mjøsa rundt neste helg. Det var altfor få tilstede på trening i går. Vi som var der fikk gjennomført etter plan , og tilbakemeldingene var at "det løsnet" etter hvert.

Vi er fremdeles i den situasjonen at det er viktig , ikke bare for en selv, men også for laget at alle stiller på treninger.

Ja , det er mange slitne bein , og det er helt normalt. Skulle bare mangle etter denne helgen.

Fortsett med å være en god lagspiller og husk på våre kriterier frem mot et DSSP som vi kan forvente mye ut av.

Mjøsa rundt blir generalprøven , og den 4.juni skal vi trene på langesykkel. Kritisk at alle deltar på denne treningen !

 

Vi sees i morgen !