Du er her

Mjøsa Rundt - Info

Ottar Henangers bilde
Forum: 

Pr. idag (2.6) er vi 29 påmeldte til Mjøsa Rundt. Regner med at noen flere av dere melder seg på rittet selve rittdagen. Dette er ett viktig ritt for laget og for den enkeltes formtopp til Trondheim-Oslo så vi bør ha nærmere 40 påmeldte til dette rittet.

Merk! Det vil ikke være mulighet til å starte med laget med mindre man har vært med på trening med Rye 16 tidligere i sesongen. Dette gjelder både medlemmer og ikke medlemmer av SK Rye. Det ser ut til å være en egen pulje for Rye ryttere som ikke sykler med noe lag (se Rye sin Facebook side for info).

Startpulje:            08:30
Sted:                      Feiring
Oppmøte:             Innen 1 time før start ved teknisk bil ved skole, stiller oss opp 10 minutter før start

Transport til og fra rittet må hver enkelt sørge for selv.

Kassestopp
Det planlegges med 3 minutters kassestopp i nærheten av Moelv. Hver kasse deles av to personer (på Trondheim får du din egen kasse). Ta med ett ekstra sett med flasker pluss ekstra påfyll av mat. Kassene vil være tilgjengelig før start ved teknisk bil. Husk nummeret på kassen du putter maten i.

Teknisk bil
Rye 16 kjører med 1 teknisk bil som vil ligge i nærheten bak laget frem til ca. Lillehammer. Deretter vil bilen kjøre direkte til nærheten av Moelv for å sette ut matkassene. Fra Moelv og inn til mål vil teknisk bil ligge i nærheten av laget så snart de har rukket å samle sammen kassene igjen.

Hensikten med bilen er kassestoppen, samt bytte av hjul ifbm. punktering. Den vil ikke benyttes til langing eller å ta med ryttere som får problemer med å fullføre.

MERK! Da bilen ikke vil ligge bak laget hele strekningen så må hver enkelt ha nok utstyr med seg til å kunne fullføre rittet på egen hånd. Ett tips er å unngå punktering mellom Lillehammer og Moelv.

Ekstra hjul

Håper at de samme som hadde med seg hjul til Randsfjorden også tar med hjul til dette rittet. Vennligst legg inn kommentar på denne meldingen og oppgi hvilke hjul/type gir som man tar med.

 

Espen Narums bilde

Jeg tar med ett hjulsett bestående av Shimano 10-delt samt forhjul.

 

EspenN

EspenN

Kåre Furulunds bilde

Jeg tar med det samme som på RR. Har også registrert at det er forandring i start/mål området på Mjøsa rundt. Se expressens forum av Nils Jørgen Mittet.

 

Svein Erik Tverlis bilde

Jeg tar med Shimano 10-delt og forhjul.

Britt Tømte Lunds bilde

Arrangøren har kjørt igjennom løypa og komment med kommenterer. Kan være lurt å ta en titt http://feiringil.s700.sureserver.com/drupal7/hovedkatergori/mj%C3%B8sa-rundt