Du er her

Oppsummering - trening 5.6

Ottar Henangers bilde
Forum: 

På planen stod nok en runde med teknisk rullekjøring med innlagte fartsøkninger mot Gardmoen, men denne gangen via Lørenfallet på returen. Oppmøte på treningen var igjen tilbake på godt nivå med i overkant av 30 fremmøtte. Desverre så skulle det vise seg at været ikke var på vår side denne kvelden.

Fra Oslo Kristne Senter kjørte begge gruppene rolig og fint opp bakken mot Skedsmokorset før vi svingte mot Ask. Pga. tildels mye motvind var farten begrenset mens intensiteten lå på ett kontrollert nivå. Etter Ask oppstod det relativ lang bilkø bak gruppe 2, som valgte å stoppe i første busslomme for å slippe trafikken forbi. Vi bestemte oss for deretter å dele gruppe 2 pga. trafikken slik at derfra kjørte vi med 3 ulike grupper.

Etter hva jeg kunne se i min egen gruppe og tilbakemeldinger fra de andre gruppene så var alle rullene tette og relativt rette. Etter en litt forsiktig start gikk intensiteten opp noen hakk på veien hjemover. Det virker nå som at alle er trygge på hvordan det skal sykles slik at det bare er behov for mindre justeringer underveis. Vi er nå i rute i forhold til Mjøsa Rundt og Styrkeprøven.

Desverre så møtte vi regnvær og tildels lave temperaturer på vei hjemover. Det ble såpass kaldt at vi besluttet å korte ned på treningen og konsentrere oss om å sykle korteste vei tilbake til start. Selv om været nok en gang ikke var på vår side, så fungerte rullene bedre enn de kanskje har gjort noen gang så langt i sesongen. Om dette var fordi folk ønsket å komme seg fortest mulig hjem er vanskelig å si, men flotte ruller var det uansett.

Neste trening er fra Oslo Kristne Senter, kl. 18:30. På planen står 5-6 intervaller på strekningen langs E6 før det blir retur til Oslo Kristne Senter.