Du er her

Sesongens siste fellestrening - 17.6

Ottar Henangers bilde
Forum: 

Da er sesongens siste fellestrening gjennomført i fantastisk sommervær.

Med 17 fremmøte tok turen retning mot Lindebergvegen langs E6 hvor siste rest av toppform skulle tvinges frem ved hjelp av 3 tempodrag a ca. 5 minutter. Enkelte tok ut absolutt alt, mens andre tok det noe lettere. Fasit på hva som var den lureste strategien får vi til helgen. Turen gikk så videre om Lørenfallet og Leirsundsletta tilbake til Oslo Kristne Senter.

Fokus for resten av uken bør være god hvile og spise godt. Eventuell overtid på jobb eller på hjemmefronten bør utsettes til neste uke. Det kan også være lurt å ta en liten trilletur på egenhånd på onsdag bare for å holde beina litt i gang.

Resultatet av all trening som er lagt ned ser vi alle sammen på lørdag. Det har til tider vært litt varierende oppmøte på fellestreningene i uken, mens vi stort sett har vært over 30 på langturene om søndagen (snitt ligger kanskje ett sted mellom 20-25 pr trening). Regner med at de fleste har kjørt egentrening når man ikke har hatt mulighet til å bli med på lagets fellestrening.

Håper at alle har fått utbytte av treningene og at den almenntilstanden er bedre nå enn den var for noen måneder tilbake i tid. Såvidt jeg kan se så bør alle sammen som stiller til start i Trondheim med Rye 16 ha gode muligheter til å få en flott tur nedover mot Oslo. I tillegg er alle sammen nå utlærte i rullekjøring i tradisjonell SK Rye stil. Eksamen blir på lørdag og da regner jeg med at alle sammen består med glans.

Takk for flott innsats på treningene alle sammen, nå er det bare å kjøre på helt fra startstreken i Trondheim!