Du er her

Tempodrakt - bekledning DSSP

Christer Andreas Braathens bilde

Hei folkens,

 

Igår på trening virket det som om de fleste var fornøyde med drakta, selv om det er noen mangler:

1. Sitter løst på underarmen. Hvis den flagrer så sy den litt inn eller bruk sikkerhetsnål for å tighte den. 

2. Lomma sitter noe høyt. De som har vanskeligheter med å nå opp, må sørge for å ha mat på brystet eller i overrørsveske.

 

Noen har også klaget på paddingen. Jeg opplever den som helt grei, men der er vel smaken som baken og noen er nok noe mer ømfintlg bak der. Hvis det oppleves som krise, kan man sprette ut paddingen og kjøre med en annen bukse under.

 

Uansett, så kjører vi med drakta, så gjør de eventuelle tilpasninger dere trenger!

Kjørte uten padding i går, men buksa krøp oppver.....betydelig.

Jeg kan evt prøve en S drakt uten Pad?

Men når det er sagt så er jeg ikke komfortabel med å kjøre med 2 sett underdeler. Blir det våt, som det pr i dag kan virke som det blir, så blir dette bare tull.

Komfort er viktigst når jeg skal sitte i 12.49

Hei Christer,

Bare til info snakket jeg med en tidligere proffsyklist i dag omkring det å ha en annen bukse under tempodrakta. Jeg har selv ikke prøvd en slik løsning, men han advarte sterkt mot dette på et så langt ritt som TO på grunn av friksjon/glidning. Sikkert lurt at noen som eventuelt har erfaring i den ene eller andre retningen gir seg til kjenne på linken, men uansett  vil jeg tro at det er dumt å prøve dette første gang på et ritt som TO. Det er sikkert også litt individuelle forskjeller på grunn av kropp og draktdesign som spiller inn her. Personlig mener jeg at det viktigste for oss er rytternes komfort på et så langt ritt og at vi ikke bruker energi på ting som kan "irritere" eller sette oss tilbake. Jeg synes derfor vi bør åpne for at vi kan kjøre med den nye buksen vi fikk sammen med Ryes tettsittende overdel fra Nalini med løse ermer. Dette er kun ment som et vennlig/godt innspill slik at vi kan kjøre mest mulig med riktig fokus og som jeg synes dere i kapteinsteamet skal vurdere nøye i og med at det neppe i full fart og kanskje i regn vil være store forskjeller å se så lenge vi bruker bukse med synlige logoer. Jeg har selv ikke hatt anledning til å kjøre med den nye tempodrakten enda, men jeg må erkjenne at dette bekymrer meg når noen allerede etter en kort treningsøkt har følt behov for å sprette ut paddingen.

 

Med beste hilsner:-)

Jarle

 

 

Jarle Kvam

Christer Andreas Braathens bilde

Hei Magne,

 

Da har både Rune og jeg feiltolket din oppfatning av tempodrakta på tirsdag. Vi var klare over at du ikke likte paddingen, men vi trodde du hadde funnet en løsning som fungerte. Hvis det allikevel er helt umulig for deg å kjøre med drakta, ønsker vi selvfølgelig heller at du kjører i vanlig Bliz-bukse og Rye-trøye pluss lange armer, enn at du sliter med konsentrere deg om tråkket fordi buksa er vond ;)

 

Jarle: Som nevnt var vår oppfatning at de fleste ikke hadde problemer med drakta og du burde derfor ikke være unødvendig bekymret!

 

mvh,

Christer