Du er her

Grillfest onsdag - Påmelding

Christer Andreas Braathens bilde

Hei alle sammen!

 

Takk til alle for et strålende gjennomført DSSP under vanskelige forhold. Vi beviste at vi er kapable til å sloss med det hardeste turrittlaget dette landet noen gang har sett og vi har all grunn til å være stolte over prestasjonen vår. Dette skal vi nå feire med en velfortjent grillfest på Fetsund test- og festsenter hos Dokken på førstkommende onsdag kl. 18:30. Invitert er alle som har bidratt i laget i år, enten det er som ryttere eller som support!

 

Vi kommer til å stå for innkjøp av salat, dressing, brød og alkoholfri drikke. Dere tar med kjøtt og det dere ønsker å nyte av alkohyler! Fordi Dokken ikke bor innenfor Ring 2, så kan det være greit å samle flere i biler fra Oslo, slik at flest mulig får unt seg en øl (eller i Leif sitt tilfelle rosa musserende). De som har plass i bil og uansett har tenkt å kjøre legger derfor ut informasjon i denne tråden her.

 

Vi oppfordrer alle til å ta med seg sykkelenker som sikkert har sett lite til dere i løpet av sesongen. 

 

For at vi skal vite hvor mye som skal handles inn, setter vi pris på at alle melder seg på i dette nydalenskjema: http://palisoft.no/pmdb/?arrid=2455

 

Velkommen til fest!

 

Nils Jørgen Mittets bilde

Jeg kjører men kommer nordfra og fortsetter til Oslo forholdsvis tidlig på kvelden (20-20:30)

 

Nils Jørgen

 

Reiser fra Fjellhamar ca kl 1800

Kristoffer Solems bilde

Kan dessverre ikke komme men ønsker å takke alle for en veldig fin sesong!

 

Håper å se flest mulig til oppstart av 2014 sesongen til høsten en gang!

Brynjulf Spalders bilde

Tusen takk selv Kristoffer. For det er du som skal ha takk for alt du har bidratt med. Takk for maten :)

Brynjulf

Anders Åsbergs bilde

ca. 18:00 og har plass til 4.

/anders

Vi skal ha huset fullt av unger for å feire 5-årsdagen til minstemann på onsdag, så da har jeg dessverre ikke anledning til å komme. Trøsten er at begge festene trolig blir ganske like med tanke på både innhold og festdeltakere.


Jeg vil takke alle for en trivelig sesong og fin avslutning fra Trondheim til Oslo!

Johan Haugseth

Bjørn Øverbys bilde

Jeg sitter gjerne på Anders

/Bjørn
98219390

Anders Åsbergs bilde

du har plass Bjørn :)

/anders

Nils Bergersens bilde

Jeg sitter gjerne på med deg, Anders.


Nils

hvis det fortsatt er plass

Pål

Anders Åsbergs bilde

Bjørn, Nils og Pål har herved plassbekreftelse fra Grefsen.

 

/anders

Kjører fra Kjelsås ca 18

 

Jeg må prioritere innkjøp av materialer i dag ifm oppusing hjemme mens jeg sykler på Teide de komende ukene. Der skal det ikke sykles 1 meter flatt.

Benytter anledningen til å takke for årets oppkjøring og gjennomføring av DSSP.

Vi sees vel utover høsten.

Ha en fin sommer.

Magne

 

Nils Jørgen Mittets bilde

Ser iallfall ut som været blir ganske likt det vi hadde på styrkeprøven. Noe annet kunne man jo egnetlig ikke forventet. Gilling i tempodrakt og regnjakke?

 

Nils Jørgen

Christer Andreas Braathens bilde

Fetsund test- og festsenter er under tak, så dette blir bra :)

Nils Jørgen Mittets bilde

Jeg har i det lengste prøvd å få kalenderen til å gå opp sånn at jeg får med meg kveldens grilling. Den må dessverre utgå grunn innspurt i forbindelse med siste uke på jobb før jeg slutter og diverse annen logistikk.  Jeg hadde gledet meg men samtidig er det mye som tilsier at det kanskje ikke blir siste mulighet. 

Jeg begynner å ny jobb i Stavanger 1.august og har dermed en mindre grunn til å frekventere østlandet neste år. Samtidig har jeg ikke tenkt å legge sykkelskoene på hylla så jeg håper kvelden går med til å overtale flest mulig til å være med neste år. Har veldig lyst til at 2014 blir det året sola skinner,vinden blåser riktigvei og rekorden ryker. Selv har jeg sagt jeg skal bestemme meg til jul siden høsten vil gå med til å trene til min første maraton (Amsterdam). 

 

Kos dere i kveld, takk for en finfin sessong. Det har fungerte greit også som "tilreisende". Vi snakkes før vi vet ordet av det!

 

Nils Jørgen

Må dessverre til Sverige på fotballturnering med mellomste arving.  Må som Magne benytte anledningen til å takke for årets sesong. Gi gass i kveld.

Ps Tror ikke Henrik bryr seg om dere "drolser" helt opp i sone 5.