Du er her

Jotunheimen rundt

Forum: 

Hei, og takk for en fin sesong så langt. Dersom det er flere av dere som ikke har fått nok enda, og lagt bak seg at det var kaldt og vått på DSSP, kommer det snart et fantastisk ritt i vakker natur. Jeg skal sykle dette rittet den 5. juli, men med et lite værforbehold. Svar her/ send en melding dersom du er med.

Eirik Gunnar Bjørges bilde

Hei.

Jeg vurderer å sykle Jotunheimen rundt. Trenger noen dager til før jeg bestemmer meg. Jeg tar også værforbehold.

Eirik

Svein Joar Horves bilde

Jeg har vært inne på tanken selv, kona jobber nattevakt og har gitt klarsignal. Vi kan snakkes på festen om et par dager og bli enige da? :)

 

Vurderer å bli med.

Væravhengig :)

 

Det nærmer seg og været blir bra! Påmeldingsavgift stiger fom kl 23:00 den 3. juli.

Svein Joar Horves bilde

Hei.

Jeg har jo selvfølgelig pådratt meg feber og vond hals, og er litt usikker på om jeg blir frisk til fredag. Krysser det jeg har av fingrer og tær, men må nok ta det litt på sparket hvis det blir. 

Per nå så er det Dagfinn, Asle, Kjetil, Jo, Eirik og meg om jeg husker riktig? Kjetil snakket om å kjøre opp torsdag kveld, mens Dagfinn tenkte å dra rundt 14.00 på fredagen. Da har vi jo uansett nok biler... 

Jeg gidder nok ikke reise før fredag allikevel. Har siste dag før ferien nå på torsdag så tenkte reise opp på formiddagen fredag. Har ev plass i bilen om noen vil sitte på. Ring meg isåfall på 970 39 868 eller send epost til kjetil.kronborg@gmail.com.


Regner med å dra sånn midt på dagen 11-12 tiden så jeg slipper det verste stresset rett før start.

Kjører torsdag. Men destinasjon Sogndal da jeg skal videre på ferie lørdag. Gi lyd den som vil sitte på. Plass til en med sykkel og litt bagasje.

jo Stenviks bilde

Sorry å måtte skufffe dere gutter !
Men tjukken har må trekke seg grunnet mye jobb nå etter DSSP og ferie avviklinger. Hadde vært gøy å deltat med dere,men må nok nøye meg med å følge med på nette om dere fulfører med stil. Husk JHR er ikke lov å bryte da det er veeeeeldig langt å gå hjem/til nærmeste buss stopp:Som går 1 gang i døgnet. Go tur og ønsker knall vær og med vind. Til de av dere som starter.
Mvh Joe

JS 2011

Jon-Ivar Lunds bilde

Lykke til.

 

JR er en opplevelse for livet (uansett vær). Jeg stiller neste år. Regner med at husarresten er over da............

Linux Registered User # 195305

Eirik Gunnar Bjørges bilde

Jeg blir dessverre ikke noe Jotunheimen rundt på meg.


Lykke til folkens!!!


God sommer :-)

Svein Joar Horves bilde

Da er jeg påmeldt og drar i morgen sammen med Dagfinn rundt 13.00. Når tenker dere andre å dra? Det er plass til deg, Kjetil, om du vil sitte på? 

Hei dere, og takk for turen! For min del ble det et ritt litt utover det jeg hadde sett for meg.. Første punktering rett før Filefjell, og andre punktering etter Valdresflyva.. Ca 18 mil i solo.. Uansett, flott natur og en god treningsøkt! God sommer:)