Du er her

United Bakeries Cup stafett 28. august


SK Rye arrangerer 8. ritt i United Bakeries Cup onsdag 28. august 2013 fra Langsetløkka på Kjelsås. Dette rittet er stafett. En stafett gir noen ekstra arrangementsmessige utfordringer i forhold til andre ritt, men på den annen side, så er løypa kortere. Mer informasjon her http://ubcup.no/?page_id=63


Første start er kl. 17.30. Her starter mer enn 400 ryttere i løpet av noen få kveldstimer, så her trengs det mye innsats for at det skal gå bra.


Barne- og ungdomsgruppa har hovedansvar for gjennomføringen av dette arrangement, men hvis andre Ryemedlemmer ønsker å bidra er det kjempefint. Ryeryttere som deltar i United Bakeries Cup bør oppfatte det som en plikt til å bidra på gjennomføringen av egne arrangement. 


Det er en god del oppgaver som skal utføres i forkant av rittet, så har du ikke anledning på selve rittdagen, så er det flere muligheter. Gode ritt er viktig for at terrengsykling skal være en artig idrett.
 
I påmeldingslink nedenfor er det listet hvilke funksjoner som skal dekkes. Hvis du tidsmessig har anledning til flere oppgaver, så kryss av på disse slik at vi kan fordele iht behov. I kommentarfeltet kan du eventuelt angi prioritet. Du finner tidspunktene under "info" ved siden av avkrysningsboksene. Det er fint om dere fyller ut snarest mulig. Det er kort tid til å planlegge rittet etter sommerferien.
 
Link til påmelding til dugnadhttp://palisoft.no/pmdb/?arrid=2181


Deltakelse på stafettlag
Det er separate lag for gutter og jenter med tre ryttere på hvert lag (jenter tillates i gutteklassen). Teamlag aksepteres.  Nærmere informasjon om klasser etc. ligger på http://ubcup.no/?page_id=63


For Rye medlemmer som ønsker å delta i stafetten er dette påmeldingen til interesserte fra Rye. http://palisoft.no/pmdb/?arrid=2183

Vi bruker disse uttakskriterier for å sette sammen lagene.


10 år
Vi følger barneidrettsbestemmelsene og rangerer/topper ikke. Når lagene settes sammen prøver vi å lage jevne lag. I den grad vi greier det, vil vi sette sammen barn som kjenner hverandre. I utgangspunktet bør de raskeste sykle førsteetappen. På den måten blir det mindre forbikjøringer på kommende etapper.  Mangler vi ryttere i denne klassen, eller om det er noen ivrige 2004 barn (9 åringer) så kan de være med i denne klassen. Disse rekker å sykle rekruttstarten først. Disse kan gjerne melde sin interesse selv også. 9 åringene som sykler i denne klassen skal være litt robuste og raske, da de er i felles startpulje med 11-12 åringene.


11-12 år
Her åpnes det for rangerte resultatlister, og vi tolker reglene slik at vi står fritt til hvordan vi ønsker å sette sammen lagene. I Rye vil vi sette sammen 1-2 lag med de beste syklistene og deretter sette opp jevne lag. Vi kan også prøve å samle venner/kjente på samme lag innenfor øvrige kriterier. Mangler vi noen til å stille fulle lag, spør vi om ivrige 10 åringer ønsker å sykle i denne klassen (også), men da må de sykle 1. etappe for 10 åringene og siste etappe for 11-12 åringene.


13-14 og eldre
-          Vil vi sette sammen 1-2 lag med de beste syklistene og deretter sette opp jevne lag.
-          Bruker i utgangspunktet sammenlagtplassering i UB cup så langt
-          Kan benytte skjønn hvis det er klart at ryttere har hatt uhell, vært syke eller lignende
-          Kan se på andre ritt som Norges Cup eller andre ritt denne sesongen


Gruppeoppmennene i samarbeid vil sette opp lag for de aldersbestemte klassene. Gruppeoppmennene er også ansvarlig for å melde på lagene.


Voksne Ryesyklister som ønsker å sette opp egne vennelag, kan gjøre dette direkte selv på påmeldingsløsningen.


Vennlig hilsen

Runar Moseby
Rittleder


 

Relaterte artikler: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese