Du er her

Bloggen til Runar Moseby

Mekkekurs hos Oslo Sportslager

Oslo Sportslager har holdt mekkekurs for barne- og ungdomsgruppa i SK Rye.Kurset var veldig bra. Det var ca 20 deltakere som ble inndelt i tre grupper. Det var både foreldre og de eldre ungdommene. På kurset fikk alle en innføring både justering av gir og fiksing av bremser. Det ble en nøye gjennomgang av justering av gir fram og bak. Bytte av girwire. Bytte av bremsklosser, justering av bremser og lufting av bremser, samt bytte av kjede. Mange gode tips som gjør at man blir mer selvhjulpne fremover.

Etter kurset fikk vi fikk kjøpt ekstra deler, og alle fikk sykkellue.

Terrengsykling Sardinia

I sommer var vi fem Ryemedlemmer (alle med samme etternavn) på to uker terrengsykkelferie på Sardinia, og det var så vellykket at vi vil anbefale det for andre Ryemedlemmer. Vi tilbrakte hele perioden i Ogliastra som er området midt på østkysten. Her bodde vi på The Lemon House i Lotzorai http://www.peteranne.it . Vi hadde åtte sykkeldager i løpet av besøket.

United Bakeries Cup stafett 28. august


SK Rye arrangerer 8. ritt i United Bakeries Cup onsdag 28. august 2013 fra Langsetløkka på Kjelsås. Dette rittet er stafett. En stafett gir noen ekstra arrangementsmessige utfordringer i forhold til andre ritt, men på den annen side, så er løypa kortere. Mer informasjon her http://ubcup.no/?page_id=63

Torjus Bern Hansen tatt ut til World Cup i rundbane

Torjus Bern Hansen vant i helgen rundbanerittet i juniorklassen i NorgesCup på Son. På lørdag klarte han en sterk tredje plass i fellesklasse med seniorene. Torjus tok med det over ledertrøya i NorgesCup sammenlagt. Torjus er med en god vårsesong tatt ut på landslaget, og vil representere Norge i World Cup i Rundbane 18.-19. mai i tyske Albstadt, og 25.-26.