Du er her

Kickoff - Sesongen 2014 - Mandag 11. november kl. 19:00

Ottar Henangers bilde

Har du lenge hatt lyst til å sykle sammen med andre, men ikke visst hvor du skal begynne? Eller har du akkurat parkert sykkelen for sesongen men allerede drømmer om følelsen av kald vårluft i ansiktet mens man tråkker av gårde med sykkelvenner? Har du planer om å komme i bedre form eller kanskje forbedre dine personlige rekorder? Ønsker du å dele nye turopplevelser sammen med gode venner?

Sportsklubben Rye inviterer herved deg, som ønsker å trene og sykle sammen med likesinnede, til en felles kickoff for sesongen 2014.

Tid:      Mandag 11. november kl. 19:00
Sted:   Ruseløkka skole, Løkkeveien 15, Inngang C

Her vil du bli presentert hva det vil si å sykle og trene sammen med Sportsklubben Rye
Her vil du bli presentert de ulike landeveisgruppene og deres målsetning for sesongen 2014
Her vil du møte og bli kjent med andre som ønsker å dele opplevelsene fra sykkelsetet med deg

Alle er hjertelig velkomne!

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Josef Alfons Nolls bilde

og noen har en idé om at Rye 16 skal havne på 15:30h, det vil si en god del raskere enn før. Derfor kaller jeg gruppen Rye 16e (express). Med Kåre, Svein Erik, Stein, og Geir Ove har vi noen gode hjerne med som som kommer å fortelle oss hvordan vi må trene for å få det til.

Og så skal jeg prøve å bringe det fram. Vi har mål å ha noen klassevinnere i vår gruppe, både jenter og gutter. Dermed, bare komm og tren med oss. 

Takk til Ottar som tar seg av koordineringen Rye 16e/17. Satser på at vi trener og koser oss alle sammen, og så satse på ritt avhengig at kjørestyrken. 

Josef "el falco"

Josef Noll, "el falco", m: 9083 8066, e: josef@jnoll.net