Du er her

Hva skjer med de fra Tempoen 2013?

Bjørnar Torsens bilde
Forum: 

Hei..

Da det ikke blir noe RYE TEMPO lag til neste sesong, lurer jeg på  hvor dere andre fra Tempoen skal gjøre av dere i rye jungelen?  Jeg likte godt og trene med folket fra tempoen, og håper det kan bli noe i samme retning til våren?

Er det Master gruppen man ser for seg og hoppe over til?

 

Espen Fossheims bilde

Hei 

Det hele er i støpeskjeen, men planen er å la ei ny gruppe vokse ut av Tempoen og andre lag med ryttere som liker individuell tempo og fellestart og samle dette i en Rye Masters gruppe. Det ligger også an til et samarbveid med Rye NC. Hvorvidt vi stiller med eget lag eller kjører med andre på lagtempo turrittene, er fremdeles noe uvisst. Mitt ønske er at vi kan bli mange nok til å kjøre med eget lag.

Siden fokus er på fellestart og individuell tempo vil det i utgangspunktet ikke bli kjørt like mange turritt. Om interessen skulle melde seg og antall ryttere er der vil vi selvsagt kjøre de opplagte Normarka, Randsfjorden og kanskje Tyrifjorden i tillegg til LO. Ambisjonen blir i så fall å hevde oss blant de beste uten noen uttalt målsetning om hvor høyt vi skal komme og hvem vi skal slå. Det vil tiden vise. I denne fasen er det prosessen og vei frem som er det mest interessante. 

Men vi har ryttere med gode talenter og ambisjoner samt stor treningsvilje - og som vi liker å trene sammene med, så det er jo en viss forhåpning om at det skal voske frem et godt miljø både sosialt og presasjonsmessig.

Jeg har bedt om støtte og backing fra klubben til dette prosjektet. De er lydhøre for tanken og er med på ideene. Det vil også bli laget en egen kvinnegruppe under Masters som trener sammen med oss gutta. Inviter alle gode og ikke minst motiverte jenter med på laget.

Kjør debatt og skap enagsjement. Jeg holder i noen tråder inntil videre men trenger flere hender hvis vi skal få til noe som smaker fugl.

Vi sykles også i 2014!

/espen

 

/espen