Du er her

KickOff: Vi sparker i gang Master Cup 2014 med pizza og pils

Espen Fossheims bilde
Forum: 

Akkurat som jentene, sparker vi i gang Master Cup satsninga med et KickOff den 14. feb 2014, dvs at vi samles samme dag og samme sted som jentene, men i en annen avdeling. Hvor dette blir, kommer senere.

Siden vi er så mange hannkjønn i klubben vier vi denne kickoffen utelukkende til Masters satsing, så det blir fokusert. Det vi si at alle som enten har kjørt, ønsker å være med på eller har interesse av Master Cup'en er velkommen.

Mange av oss er allerede godt i gang med forberedelsene, men Masters er ikke noe som krever all verdens med planlegging da påmeldingfrister ofte løper til et par dager før rittet og terminlista for 2014 ikke er publisert enda. Men i midten av februar bør det meste være på plass. Vi kan derfor gå gjennom potensielle ritt og satsinger. Samtidig kan vi diskutere treningsprogram og veien videre med ute sesongen nært forestående. 

Det er også en utmerket anledning til alle oss som kjører aktive ritt eller Masters til å møte hverandre og knytte kontakt. Til nå har dette stort sett vært på formen - jøss, er du her ;-?. Det er det på tide å gjøre noe med. 

Vel møtt.

PS. Vi har en egen Facebook side som er dedikert Masters -https://www.facebook.com/groups/1419298411636155/. Den er helt ny så det er ikke noe særlig informasjon der enda. Men det vil komme mye nytt i ukene fremover. Jeg vet mange av dere er engasjert og elsker sykkelsport. Nå er det er opp til dere å fylle den med masse spennende og interessant. Meld dere inn og la ordet være fritt.