Du er her

Rye 19 i 2014

Hanne Eldbys bilde
Forum: 

Hei alle gamle og nye Rye 19-syklister :-)

Vi har visst ikke skrevet noen oppsummering fra Trondheim - Oslo i fjor, men til de som lurer, til tross for regn og motvind, kom vi inn på hederlige 19 timer og 26 minutter. Og med laget nesten helt intakt.

Rye 19 er laget for deg som prøver deg på Trondheim Oslo for første gang og vil ta det litt forsiktig, eller som synes at en tidsambisjon på 18 timer og 59 minutter under normale forhold er greit nok. Vi trener både for å komme i bedre form, for å sykle langt og for å få rulla til å sitte så godt at vi sykler "billigst" mulig og samtidig trygt.

Vi starter opp med fellestreninger fra begynnelsen av april hvis føreforholdene er greie nok. Vi trener tirsdager, torsdager og søndager. Det kommer en plan :-)

I år er Andreas Blydt kaptein, og jeg er med og hjelper, og vi kommer til å trenge flere som tar på seg oppgaver etter hvert.

Andreas og jeg har laget en infobrosjyre, som egentlig er laget av Rye 16, men som vi har bearbeidet etter våre behov. Jeg skal forsøke å få den lagt til her, men ikke helt sikker på hvordan jeg gjør det. Vil du ha den fort, så send meg en melding, og jeg sender den på e-post.

Laget er også på FB, og det er, dessverre, der det meste av diskusjoner går. Hvis du vurderer å sykle med Rye 19 i år, så bør du bli lagt til gruppa. Gruppa heter Rye 19 2014, finner du den ikke så gi beskjed.

Lurer du på noe, så nøl ikke med å ta kontakt. Send en sms eller e-post, og så finner vi et tidspunkt å snakkes :-)