Du er her

Egentrening

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

Egentrening utover de 3 fellestreningene i uken er frivillige, men de som skal sykle med 16-timeren bør helt klart gjennomføre 1 egentrening i uken. Gjerne også dere som skal sykle med 17-timeren.

Egentreningen bør være en sammenhengende sykkeltur på 7-9 mil. I utgangspunktet skal dette være en rolig-økt, men er du full av overskudd og lett i kroppen så gjerne dra til litt på denne økten. Dette gjelder spesielt dere som synes de rolige langøktene våre går svært rolig. Da er det kurant at dere benytter denne ekstraøkta til å brenne av litt ekstra energi. NB! Men ALDRI gå i kjelleren på egentreningene.

Er du inne i en voldsom overskuddsperiode, så kan du sykle 2 egentreninger i uken. Er det uker der du føler deg sliten, så stå over egentreningen, og få overskuddet tilbake. Fellestreningene er de viktigste. 

Er det dager der du er halvsyk (f.eks forkjølet), så stå over treningen (gjelder også fellestreningene).

Lytt alltid til kroppen, både før og under trening!

NB! Alle rytterne på Rye 16/17 er PÅLAGT 2 dager med hvile i uken der det er forbudt med fysisk belastende aktivitet (eksempelvis rolig jobbsykling er ok). 2-3 hviledager i uken trenger vi for å trene med overskudd 4-5 dager i uken. 3 måneder trening med overskudd vil føre til kremform i T-O:)  

Stein B.