Du er her

Kveldens treningsøkt - Rulledrill

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

sI kveld stilte 15 ryttere. Bra, men burde vært flere.Noe vind skal ikke være noe hinder for å stille på trening. I kveld stod rulledrill på programmet. 1,5 time varte økta. Fokuset var minimal fartsøkning fra hvilerekka til fartsrekka, myke og smidige overganger i front og bak, sitte i bukken i front. I starten var det noe rusk i maskineriet med for ujevne overganger i front og luker i fartsrekka. Dette gikk seg til, og på slutten var det nærmest optimal rullekjøring, i kraftig motvind. Perfekt gutter, dette lover særdeles bra!!!!

P.g.a. et tilfelle med manglende kommunikasjon bakerst i rulla så var jeg uheldig og gikk i asfalten. Vondt i ribbeina nå, men har fått beskjed av en her i huset om å slutte å klage. "Du skulle ha født barn". Så da får jeg vel bite smertene i meg. Stakkars meg.

Vi ses på Oslo Kristne søndag kl. 1000, hvis jeg klarer å krabbe meg på sykkelen. 10 rolige mil i solskinnet.

Stakkars Stein    

"Skulle ha født barn" ....

 

Vel, de har nå undersøkt smerteterskel hos kvinner og menn.  De testet ren smerte som trykk på kjøttet mellom pekefinger og langfinger, kulde, varme og muskelsmerte.

Ikke bare hadde menn opptil 4 ganger høyere smerteterskel enn kvinner.  Men vi tålte også å ligge på smerteterskelen lenger....

 

Men halvparten av oss er allikevel glade for å slippe å føde barn!  smiley