Du er her

Treningen 23/3 - Rolig langtur

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

Bra oppmøte på NKS. Ca 30 ryttere.Hyggelig at noen Rye-ryttere utenfor Rye 16/17 også stilelr på våre treninger:) Rolig langtur på 10 mil med litt styrketråkk stod på programmet. Splittet inn i 2 grupper. Meningen var at vi skulle holde sammen, men grunnet tidlig punktering på den ene gruppen så ble vi dessverre splittet. Forholdene var tunge med vind, kaldt (+ 3-4 'C) og fuktig (våt asfalt). Målsetningen var å holde en snittfart på 27 km/t. Utfordingen her var å holde farten nede:) Det klarte vi!!! Gruppe 1 kjørte to styrketråkkstrekk, gruppe 2 ett. Det meste av turen kjørte vi aktiv rulle, og den fungerte helt perfekt!!!!! Fine og rolige overganger, kompakt og god kommunikasjon! Etter kun en uke med fellestreninger for Rye 16 og 17 så virker dette svært lovende! Allerede nå har vi en fin sykkel-samhandling og det er flust med sterke ryttere her. Og alle rytterne på treningene er ivrige etter stadig fremgang:)


Dere ryttere som synes våre rolige langkjøringer går svært rolig, skal være happy. Dere har allerede nå en meget god form, og får maks treningsutbytte av denne treningen (overskuddstgrening)! Har dere behov for litt mer action, så legg inn en ekstraøkt (egentrening) på lørdagene eller mandagene der dere får blåst litt ut. De rolige langkjøringene er "livs"viktige for alle syklister alle på Rye 16/17.   


I morgen treffes vi ved Skeidbanen til bakkedrag opp til Grefsenkollen. Oppmøte FERDIG OPPVARMET kl. 17.55. Velkommen:)                                                                                                                                                                                                                  

Hei,

Når og hvor var oppmøtet egentlig? Geir og jeg var klare kl 10 på OKS men de 7-8 stk som var der forsvant før vi visste ordet av det.. Men siden dere var 30 må det ha vært oppmøte på litt forskjellige steder... Vi får vel skaffe oss Rye-bunad så det er klart at vi er med!!

Uansett, vi endte opp med 108 km med 27.2 km i snitt i tospann via Jessheim og Nordkisa til østsiden av Glomma, tilbake via Sørumsand og Fetsund. Bra tempo over slettene østover langs RV 179 gjennom Nordkisa, litt mer slit i motvinden på tur sørover.

50% i HR-sone 2 (fettbrenning), ca 30% i sone 1 og 20% i sone 3 (i motvinden...)

Konstaterer at turen var 1/5 av DSSP på 1/4 av tidsmålet, med 1/15 av dragkraften, og ser fram til bakketrening i morra!

Bjørn =)

Stein Bjerkeset 2s bilde

Gøy å lese innlgget ditt Bjørn! Her har du stålkontroll på teningsdataene ser jeg:) Og de ser jo meget lovende ut med tanke på T-O. Du og Geir er tydelig i god form allerede.  


Vi har to forskjellige oppmøtesteder på Oslo Kristne Senter. På tirsdagene og torsdagene treffes  på den øverste parkeringsplassen og vi er klare senest kl. 17.55. 5 min. info og vi sitter på syklene kl. 18.00. På søndagene treffes vi på den nedre p-plassen (inn til høyre gjennom bygget) senest kl. 10.00. 5 min. info og vi sitter på syklene kl. 10.05.


Husk lys på sykkelen i kveld.


Stein B.