Du er her

Treningen 27/4 - Offensiv rulle

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

På kveldens trening stilte 27 ryttere. Ca 22 fra Rye 16/17. Vi forventer at det nå fremover blir noe bedre oppmøte på treningene. Vi er jo over 40 ryttere som p.t. har meldt seg inn i Rye 16/17. Og skal vi prestere bra i T-O, må vi ha godt oppmøte på treningene!

I kveld skulle vi sykle rulle med fart i. Vi skulle ligge i snittfart 35 km/t. To ryttere på halen som slitne ryttere kunne legge seg bak. Vi delte oss inn i to tilfeldige grupper. Rulledragene ble Skedsmokorset-Åråsen, t/r Åråsen-Frogner og t/r Åråsen-Leirsund. 

Gruppen som jeg var med i kjørte første draget meget offensivt og alle bidro godt hele veien. Snittfart 37 km/t. På andre draget ble noen ryttere slitne, falt av, og det ble en stopp + oppstykket kjøring,  Også på det siste draget ble det en stopp. Snittfarten på de to siste dragene 33 km/t.

 Rent teknisk gikk ikke rullen like bra i kveld som den har gjort på tidligere treninger. Det skyldes vel i hovedsak at farten var større og at rytterne ble mer slitne. Derfor er det nå viktig at på torsdagene skal vi fortsette å trene rulle i stor fart. Husk at på Enebakk Rundt 1. mai så vil/må det gå fort i rulla.  

Fra neste torsdag vil rullene deles inn i 2-3 nivågrupper der dere ryttere selv velger hvilket nivå dere vil sykle på denne treningen. Da får alle et godt utbytte av treningen (du vil sykle på en rulle på ditt eget nivå).

Det beste av alt: F.o.m. førstkommende søndag har vi sommertid og en time lengre lyst på kveldene:)

Vel møtt til rolig langtur søndag kl. 10.00 på Oslo Kristne Senter! Ferdig ca kl. 14.30.  

Stein B.