Du er her

Treningen 30/3 - Rolig langtur

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

I praktfull sol og etter hvert fin temperatur møtte i overkant av 25 ryttere på Oslo Kristne Senter. Men kun rundt 18 syklister fra 16/17.

I dag delte vi oss inn i to nivårgrupper. Gruppe en skulle sykle i snitt på 29 km/t. Gruppe to 27 km/t. Turen gikk forbi Eidsvoll. På økta la vi også inn 2 sekvenser med styrketråkk. Gruppe en tråkket i 124 km, gruppe to en del mindre grunnet tekniske uhell.

Gruppe en hadde en kjempeøkt. Fokus på fine overganger i rulla og liten fartsforskjell på de to rekkene. Vi "slet" en del med å holde et snittempo under 30 km/t. Men vi klarte det:).  

Dessverre ble en av gutta grunnet komunikasjonssvikt syklet fra de siste milene. Det skal naturligvis ikke skje. Lærdommen her er at de er viktig at den som har behov for å gå ut av rulla må si i fra til en av kapteinene i gruppen.

Ny trening (lagtempo) tirsdag kl. 18.00 på OKS.

 

Høres ut som det ble en genial langtur. Ble 105 km rundt Nesoddtangen på meg og et par andre lørdagmorgen. Planen var egentlig å være med på søndag, men så viste det seg at gutta hadde planlagt utdrikningslag på meg på lørdag ettermiddag, så da ble det svæært rolig spasertur på søndag ettermiddag i stedet... ;)

Sees i morgen!