Du er her

Treningen 1/4 - Lagtempodrag

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

Fantastiske forhold på kveldens lagtempodrag på Kløftasletta (Frogner Trykkeri-Kløfta). Vindstille og null biler!!!! Også godt treningsoppmøte:) Nesten 30 menn/kvinner. Og over 25 av disse fra egne rekker. Nå er vi i igang med treningssesongen for alvor. Snart er vi langt over 30 16/17-ryttere på treningene.

Fikk en litt trøblete start på dagens trening. Før vi skulle sette i gang skulle vi samles for info og laginndeling. Men noen ryttere hadde tjuvstartet og det hele ble for uorganisert. F.o.m. neste lagtempotrening er det viktig at vi alle samles ved Frogner Trykkeri før vi settes i gang. Kveldens trening ble for ustrukturert. Vi gjennomførte som planlagt de 8 dragene på sletta (á ca 5 km) + 1 bakkedrag opp Frognerbakken.  Men lagene var ikke optimale og lengden på dragene varierte mellom lagene. Men gutta og jentene fikk kjørt seg, og det jo meningen på denne treningen:)

Ting som må rettes på til neste gang: Mer optimal laginndeling, alle lagene skal sykle like langt, alle lagene skal ha 2 minutters nedsykling mellom hvert drag, ingen lag må gå av sykkelen mellom dragene, men holde beina i gang på lette gir. Også viktig at lagene, med unntak av det første noe roligere draget, holder bra og JEVNT trøkk på alle dragene, rytterne skal være godt slitne når 2 drag gjenstår, og være helt i kjelleren på det siste draget.

Godt oppmøte, god stemning (med unntak av en litt grinete trener umiddelbart etter tempodragene, unnskyld!). Neste lagtempoøkt blir knallbra:) Rye 16/17 ruler!

Stein B