Du er her

Treningen 20/4 - Rolig langtur

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

Dagens rute: T/r Oslo Kristne Senter - Romerikes bortgjemte perle Hemnes. 130 km. 19 glade ryttere i solskinnet. Stort sett gutter fra Rye 16/17. Sist søndag hadde vi mortvind/sidevind på nesten hele turen. I dag føltes det som om medvinden var med oss på hele reisen:) Snakk om en super dag:) Alt gikk lett i dag for Ryes glade ryttere. Det ble snittfart på 30 km/t, og viktigst av alt: Vi var nesten like uthvilte ved mål som vi var ved start:) Bærre lækkert:) Vi la også inn 3 stigninger med styrketråkk.

Svært gledelig at hele 45 Rye 16/17-ryttere stiller i Enebakk Rundt 1.mai! Og like gledelig er at vi nå er over 50 ryttere reigstrert i Rye 16/17. Dette er en solid grunnmur for det byggverket vi skal reise frem mot T-O. 

Hittil i vår har det vært 10-20 stk. 16/17-ryttere på våre fellestreniger. Veldig mange av 16/17-rytterne har ikke vært å se så mye så langt i år. Noen har vært i sykkel-Syden, noen har trent stort sett på egenhånd og noen har vel ikke kommet i gang med årets sesong. Og så har det jo vært påske nå den siste uken. Men nå når påsken snart er over og sesongen er i gang for alvor (kun få dager igjen til årets første ritt), så FORVENTES det betydelig bedre oppmøte på våre fellestreninger 3 ganger i uken. Godt oppmøte der må til for at sesongen skal bli som forventet. Godt oppmøte på fellestreningene gjør at du som rytter får mye bedre sykkelkapasitet, du blir samkjørt med laget og vi blir alle trygge på hverandre i rulla. 

Velkommen til fellestreningen tirsdag kl.1800 på OKS. Da er det tempo-sykling som gjelder.

Stein B.