Du er her

Treningen 27/4 - Enebakk Rundt

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

I dag var det jo rene 1. mai:) En drøss med sykkellag som hadde gjennomkjøring av Enebakk Rundt. Vi var 2 av de. Vi delte oss inn i 2 nivågrupper. Nivå 1 de som stort sett skal sykle med førstelaget på ER. Og nivå 2 da de som skal sykle med andrelaget på ER. Igjen en stor honnør til dere rytter for et utrolig godt oppmøte. Nærmere 40 jenter/gutter!!!!!! Knallbra vær med sol og lite vind. 

Vi i gruppe 1 var vel ca 23 på "startstreken". Vi startet med alle mann alle i rulla. Rolig åpning t.o.m. Lindeberg. Så satte vi større fart. Inntil Marikollen fungerte det ikke bra. Vi var for mange i rulla, det ble rykkete og vi syklet særdeles urytmisk. Rett og slett lite harmonisk sykling. Heldigvis tok Josef tak, og etablerte hale før Strømmen. Josef satt som halesjef nesten hele veien inn. Utmerket!!!

Ved Marikollen ble det etablert en solid rulle som fikk orden på det hele, og derfra og helt inn til Skullerud gikk det meste perfekt og det gikk fort. Vi varierte vel fra 8 til ca 16 mann i rulla.  Vi la inn en lengre stopp ved Ytre Enebakk. Effektiv snittfart ble 36-37 km/t. Ikke gærnt det med rotete sykling de første 2 mila, og litt for passiv sykling i de lange lettpartiene før Klemetsrud.

Dagens gruppe 2 var også stort sett happy med dagens treningsøkt. Gikk jevnt hele tiden, men kan der også tjene mye på mer strømlinja sykling første del av runden.

Det vi må bli bedre på frem til ER er mye bedre sykling og samhandling i tekniske krevende partier, litt mer optimal sykling i noen motbakker og noe mer offensiv sykling inn mot Klemetsrud. Mye av dette skal vi finpusse på morgendagens trening. Merk! Mandag. 

I dag var det meningen at vi også skulle legge inn 5 mil med roligsykling midt i treningen. Men det ble ikke så stor stemning for det. Mange insisterte på at en eller annen fotballkamp borte i England var mye viktigere. Så da så:)

Ottar sender ut et lagoppsett på våre to grupper til ER, samt noe praktisk info til 1. mai.

Vi på Rye 16/17 er superoptimister med tanke på Enebakk Rundt:) Vi gleder oss!

Stein B.