Du er her

Referat fra styremøte 28.04.2014

Anita Bakk Henriksens bilde
Det nye styret hadde et veldig bra og produktivt første møte med de nye medlemmene til stede. Her kan du lese noe av det som ble tatt opp: 
 
- Oslo Triathlon- hva er visjonen videre de neste 5 årene?  Hvordan styrke arrangementet, og hva kan gjøres for tiltrekke enda mer blest blant publikum. Er det for eksempel mulig å holde en slags Triathlonsprint midt i Oslo sentrum. Jobbes videre med ved å sette sammen en komité. 
 
- Hva med en Triathlongruppe for barna i Rye? Ble diskutert hvordan en eventuell trening håndteres i praksis. Mulig samarbeid mellom løp og sykkel- trenger da kun ekstra svømmetrening i tillegg. 
 
- Hjemmesiden til SK Rye skal endres. For mye gammelt stoff, uoversiktelig og generelt rotete. Redaktør skal sammen med Gunnar Gulliksen og Vegard Henriksen snakke videre om mulighetene for å få inn eksterne webutviklere for å se på hvilke løsninger som finnes. Kommer kontinuerlige oppdateringer på endringene som blir gjort. 
 
- Mange i Rye er medlem av flere grupper, men bare registrert på én. Dette skal også endres slik at alle blir registrert på de gruppene som de tilhører. Dette skal fikses på hjemmesiden til SK Rye. 
 
- Pernille ble valgt som leder for Strategiplanen hovedmål, en stor idrettsfest i 2020. Hun vil samle og sette sammen en gruppe.
 
- Rye leter for tiden etter nye lokaler som kan brukes som lager fra 1. april 2015. Det bør være cirka 50 kvadratmeter med plass til henger og et ekstra rom som kan låses. Ønsker leie for minimum 5 år. Tips om aktuelle steder kan sendes på e-post til styreleder Gunnar Gulliksen. 
 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese