Du er her

Treningen 8/5 - Lagtempo

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

I flotte forhold, tørr asfalt og lite vind, gjennomførte vi i går 8 x 4,5 km lagtempodrag på Kløftasletta. Nivåinndelte lag: De sterkste rytterene syklet på 2er-lag, og de andre fordelte seg på 3er- og 4er-lag. Totalt var vi 24 mann i går.


Beste tempotreningen så langt i år! Det går stadig rette veien med oss:) Det som var ekstra hyggelig i går var at det var relativt liten styrkeforskjell på lagene. D.v.s. at rytterne på 16/17-teamet blir stadig jevnere. Det er bonus!!!  


På de to siste dragene opplevde noen av lagene at de sprakk noe opp. Det er naturlig. Noen fikk "hammeren" på slutten av denne syreøkta. For å unngå dette i de kommende tempoøktene,  er det viktig at de som sliter mest underveis fører mindre i front og "hviler" mere på bakhjulet til lagkompisen(e). 


Har inntrykk av at alle ga jernet i går:) Knallbra jobba! På denne måten blir vi både indivuelt og viktigst av alt lagene Rye 16 og Rye 17 mye sterkere!!!


Lørdag morgen er det avgang Hafjell fra OKS. Dette blir en flott helg! På lørdag sykler Rye 16 i eget team og Rye 17 m/flere på eget team. Vi vil sykle rulle m/aktiv hele hele veien opp til Hafjell. Rye 16 vil ta sikte på å holde et tilnærmet T-O tempo. Med kompakt rulle, terrengtilpasset tempo, velorganisert hale, alle bidrar jevnt i rulla, sol, nesten vindstille, flat trasè og innlagt stopp på Skreia så klarer vi T-O farten  i 18-19 mil. Rye 17 ser litt an før de setter marsjfarten. Oppfordrer at dere som er noe usikre på 16 eller 17  prøver dere på 16-timeren på lørdag. Skulle det vise seg at det ble litt i det tøffeste laget, er det bare å skifte over til Rye 17 på Skreia:) 


Hjem igjen på søndag blir det rolig langtur-tempo med innlagte styrketråkk-sekvenser.


Stein B.