Du er her

Hafjell Tour

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

En røff treningsuke for Rye 16/17 er nå avsluttet. Tirsdag harde bakkedrag, torsdag en skikkelig syre-tempo-økt og i helga 360 km (t/r Hafjell).

Lørdag morgen stilte 30 ryttere på OKS. 18 skulle sykle for Rye 16-gruppen, 12 stk for Rye 17-gruppen. I T-O har Rye 16 en helt entydig målsetning på under 15.30. Dette tilsvarer 36,1 km/t + totalt 30 min. pauser. Målsetningen for Rye 16 var å holde tilnærmet T-O tempo til Hafjell (180 km). Vi klarte, jo nettopp, 36,1 km/t i snitt på sykkelsetet. Sterkt!!! Det skal sies her at vi hadde lett vind i ryggen nesten hele veien. Men det kunne også ha godt fortere. Mellom Gjøvik-Mjøsbrua syklet vi ikke rulle og vi roet en del ned de siste 2 milene for å komme samlet til Hafjell. Og har det vært et ritt, har vi kunne presset sitronen en del hardere. Noen 16-ryttere var ikke med i helga. Denne testen lover det beste for resten av sesongen. Bare et lite minus. Grunnet sløvhet av fronten i rulla, så dundret en syklist lenger bak i rullen ned i et stort asfalthull med påfølgende punktering. Det har vi ikke råd til i T-O. Skjerpings! 

Hjemover i dag blandet vi noe på lagene fra i går, og rolig langtur m/5 innalgte styrketråkkdrag à 1 km stod på programmet. Alt bare velstand, og gruppen jeg syklet med endte på en snitthastighet på 31 km/t. En god fart på en rolig langtur med mange stive lår fra i går.

Rye 16 ligger fortsatt minst likt med skjema til vårt T-O skjema.

Takk for en godt gjennomført hard arbeidsøkt i helga!

Stein B.