Du er her

Nordmarka Rundt

Thomas Hermansens bilde
Forum: 
Rye 15 kjørte inn på en god tid på Nordmarka Rundt 3t55m.
 
I år var Nordmarka Rundt et samarbeids prosjekt sammen med Rye 1. Det var mye kraft i laget og en imponerende innsats vilje.
 
Vi var uheldig å ha en velt på vei ned til Jevnaker. Det ente med to mann til sykehus. Kjempe innsats av ryttere og følgebil som hjalp de som veltet. Ønsker de som ble skadd god bedring, og håper å se dere på sykkelen igjen snart.
 
 
Thomas
Espen Fossheims bilde

Jeg ønsker å rette en stor takk til de som hjalp meg når jeg forulykket. Det har nok vært ganske traumatisk for alle parter. Jeg stupe over styret i 50 km/t og rett i asfalten med hodet først. Det gjorde at jeg falt om bevisstløs umiddelbart. Samtidig lå det mye blod rundt omkring. Jeg er nå klart bedre og ser for meg at det er mulig å vende tilbake til normalen innen rimelig tid.

Er i første omgang sykemeldt i 14 dager med forlengelse til en måned ved behov.

Har operert leppa på plass og sydd øyehulen. Øyebrynene er også satt tilbake på plass. 5 tenner er dessverre slått inn og må skiftes eller repareres. Hjernerystelsen har begynt å gi seg men jeg har fått en nakkesleng som gjør vondt. 7 brann og skrubbsår av raus dimensjon gjør sitt til at det ikke er så lett å bevege seg så jeg er stedbunden hjemme.

Krysser fingre og håper på god bedring og rask tilbakekomst på sykkelen. Begynner igjen å se for meg dager på sykkelen men sesongen er nok blåst. 

/espen

Daniel Carlssons bilde

Takk for rapporten. God bedring på dig!!

Jon-Ivar Lunds bilde

Hei Espen,

Jeg fikk ikke med meg at du gikk i bakken før lenge etter at det skjedde. Ønsker deg god bedring og at du kommer raskt tilbake på sykkelen. 

 

Linux Registered User # 195305

Torkjell Skomedals bilde

Hei Espen, dette hørtes ikke bra ut i det hele tatt. God bedring (og rask bedring), men ta deg god tid når du har hatt (kraftig?) hjernerystelse. Og takk for rapport.