Du er her

Info Tyrifjorden Rundt

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

Rye 16 og Rye 17 starter i samme pulje som de andre Rye-lagene: Kl. 07.38. Rye 17 starter umiddelbart bak Rye 16. Begge lagene møtes ett sted i startområdet kl. 07.05 for et kjapt info-møte. Vær ute i god tid!!!! Gjerne varme opp i forkant. 

Rye 16 var godt fornøyd med sluttiden på Mjøsa Rundt. Men vi var ikke like fornøyd med hele gjennomføringen av rittet. Bl.a. mistet vi litt for mange ryttere underveis. Nå på søndag skal vi tenke Trondheim-Oslo, og få inn godfølelsen hos flest mulig, helst alle, ryttere. D.v.s. at vi skal bli flinkere til å ivareta hele laget, med blant annet litt roligere tempo i bakkene. Tyrifjorden Rundt blir viktig med tanke på finpussen til T-O.

P.t. er det kun ca 13 ryttere fra Rye 16 som står på startlista. Vi regner med noen til på startstreken.

NB! Forbered dere best mulig til rittet på søndag. Husk godt veskeinntak. Drikk jevnlig og godt i kveld og hele lørdag. Test gjerne ut Ringer på lørdag. Spis bra på lørdag og en solid frokost  søndag morgen. Spis gjerne litt også før start. Ekstra saltinntak lørdag og søndag morgen. 

Vi kommer høyst sannsynligvis ikke til å ha med oss egen følgebil i rittet. Vi planlegger å IKKE stoppe på noen matstasjon. Derfor ta med mat og event. ekstra drikke på baklomma. Husk også ekstra slange m.m.  

Værmeldingen er perfekt:) Nærmest null vind, sol/lettskyet, 15-23*C. Dette blir moro, og skal bygge enda mer selvtillitt inn mot Trondheim-Oslo.

Josef og Stein