Du er her

Takk for i år!

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

Da er årets store mål Trondheim-Oslo gjennomført. En tøff tur i den sterke motvinden, men meget godt gjennomført av både Rye 16 og Rye 17!

Nå er fellestreningsperioden vår over for i år. Etter 3 måneder med et herlig samhold går vi nå hvert til vårt. Mange ektefeller/samboere/kjærester/barn er nok happy med at landeveissyklingen nå tones en del ned for mange av oss:) 

Som trener for Rye 16/17-gjengen har jeg hatt 3 flotte måneder sammen med dere! Kjemien og samholdet i gruppa har vært topp. Og kommentarene har sittet løst, stakkars meg:) Jeg kommer til å savne treningene og rittene våre. 

Forhåpentligvis vil mange fortsatt trene sykling utover sommeren og høsten. Legg ut treningene på Forumet eller Facebook, og tren sammen.

For min del blir det nå fokus på Birkenrittet. Treningene vil i stor grad foregå i Lørenskogmarka. Er det noen som vil følge disse treningene, så ring meg på tlf. 952 30080. 

Håper alle dere fra årets Rye 16/17 fortsetter med landeveissyklingen også neste år, med fortsatt hovedfokus på Trondheim-Oslo! I år har vi på treningene og rittene hatt en splitt mellom Rye 16 og 17. Om dette blir løsningen også neste sesong, eller om det skal gås tilbake til ett stort lag, besluttes før neste sesongs planer skal spikres. 

Rye 15 har i år slitt med for få ryttere i sitt team. Det er helt klart  at mange av dere er modne for å ta steget opp dit.

Grunnet ferietur kommer jeg dessverre ikke på sesongavslutningen på tirsdag. Tusen takk for årets herlige tid sammen på trening og ritt! Og lykke til med resten av idrettsåret! Fortsatt riktig god sommer!  

Stein B.