Du er her

- Vi har et godt samarbeid med SK Rye

Anita Bakk Henriksens bilde

Oslo Sportslager har nå hatt samarbeidsavtale med Sk Rye i et år, og vi tok en prat med daglig leder Anders Baardseth for å oppsumere den første tiden.

- Vi synes det så langt har fungert godt, men vi håper nå at flere vil benytte seg av tilbudene denne avtalen gir nå fremover, sier Anders Baardseth.

Han mener de fremdeles har en jobb å gjøre med å få medlemmene til å forstå fordelene de faktisk nå har.

- Selvsagt må vi være konkurransedyktige når det kommer til pris, men vi ønsker også å gi den aller beste personlige servicen, påpeker han.

Oslo Sportslager jobber kontinuerlig med å se helheten, og tilpasser seg de ulike nivåene til utøverne i Sk Rye. Fremdeles er det flest syklister som tar turen ned til Torggata, kanskje ikke så rart da det er flest syklister i Rye, men Baardseth håper flere fra de andre gruppene også ser hva de har å tilby.

- Neste år skal vi lage et opplegg for egne triatlondrakter, en idrett som vi ser er i stadig vekst, så det blir spennende, sier han.

Og for de som lurer, også denne sesongen fortsetter de suksessen med smørekurs for medlemmer som vil ha litt ekstra god glid i løypene.

ALLTID MYE Å GJØRE: Mekanikerne hos Oslo Sportslager har alltid mye å henge fingrene i. Foto: Anita Bakk Henriksen

- Hva er det som skiller Oslo Sportslager fra andre sportsbutikker?

Her har vi ekstremt høy kompetanse blant alle som jobber her, i tillegg til at vi alltid er godt bemannet slik at kundene skal slippe å vente lenge på å få hjelp. Vi går også hardt ut med at det finnes en bredde blant produktene som få andre aktører har.

Dette er leder av terrenggruppa i Sk Rye, Tord Bern Hansen helt enig i.

- Med fire aktive syklister i familien og både terreng og landeveissykler hender det ofte at vi har behov for sykkeldeler. Ved flere anledninger har jeg vært nedom Oslo Sportslager for innkjøp, og hver eneste gang har de hatt det vi trenger. Det har jeg ikke opplevd med noen av de andre butikkene klubben har hatt avtale med tidligere, sier han og legger til:

- Butikken har et bredt sortement og her får vi dekket behovet både som syklister og skiløpere

I tillegg har mekkekveldene som Oslo Sportslager har holdt i verkstedet sitt vært veldig populært og de skal uten tvil fortsette med det.  

-  Det at butikkens dyktige mekanikere har holdt mekkekurs for klubbens ungdomsutøvere og deres foreldre er et veldig bra initiativ, påpeker Hansen.

Han ser kun fordeler med avtalen Rye har med Oslo Sportslager, og oppfordrer flere til å benytte seg av den

- Verkstedet har høy kompetanse og fikser det meste som har servicebehov. Jeg har vært godt fornøyd med demperservice som de har utført på sykkelen min, og selv før rabatten vi allerede får har butikken konkurransedyktige priser, avslutter han.

- De stiller opp med utstilling av sykler, premier og service både på terrenggruppas klubbmesterskap

 

 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

...og hva er egentlig rabatten...?        :-)

Karl Axel Svendsens bilde

Hvis dere vil at flere i Rye skal benytte seg av samarbeidet med Oslosportslager så er det veldig viktig å klargjøre hvilke fordeler vi får mtp priser etc.