Du er her

- Dette blir en real utfordring!

Anita Bakk Henriksens bilde


SK Ryes Jonas Bjerk Sundet er blitt ny stevneleder for Oslo Tri, en jobb han mener blir både utfordrende, lærerik og ekstremt givende. Og Sundet er ikke i tvil- triathlon er blitt den nye folkesporten!

 

Hvor lenge har du vært medlem i Rye?

- Siden 2010, og jeg driver Triathlon så klart! Det vil si som mange andre triathleter driver jeg også med alt mulig annet som holder en i aktivitet. Dog siden det siste halvannet året har det vært synonymt med ekstrem oppussing og pappa til to tette, og krevende, småjenter, og har jeg blitt mer eller mindre blitt nødt til å legge all strukturert trening litt på vent.

Hvorfor sa du ja til å bli ny stevneleder?

- Fordi jeg ønsker at klubben skal ivareta sin lange tradisjon med å selv arrangere dette flotte arrangementet, og å kunne bygge videre på alt arbeidet Frank (og Dag før han) har lagt ned gir gode forutsetninger. Samtidig passet det meg også tidsmessig i og med at byggeprosjektet så og si er i mål, og de to små endelig har blitt litt mindre krevende. Ja, så lengtet jeg jo også litt tilbake til miljøet og mer fokus på trening, håper bare det blir tid til litt trening også oppi alt dette...hehe. 

Hva forventer du av jobben?

- Jeg forventer meg først og fremst en real utfordring, tror det blir det veldig lærerikt og givende å få til å bryne seg på en prosess i denne dimensjonen og med så mange involverte, og særlig givende blir det selvsagt hvis alt går som det skal. 

Hva blir de største utfordringene?

- Deler av NIH skal rives og gjenoppføres så store deler av områdene vi tidligere har kunnet bruke i stevnet blir snart til en byggeplass, så her må vi legge hodene i bløtt og prøve å finne gode alternativer. Også et det alltid en stor utfordring å få så mange frivillige til å stille opp. Jeg benytter derfor sjansen til å komme med en tidlig anmodning til alle som leser dette: Notér dere datoen og bli med på gi Oslo nok et supert Triathlon.

Hva er ditt eget forhold til Oslo Tri?

- Har et litt allsidig forhold til det. Har vært med både som deltaker og funksjonær, også en gang som fotograf sittende bakpå en ambisiøs motorsykkelfører ble rene Tour de France opplegget!. Det er utrolig gøå se hvordan arrangementet har vokst i skala de siste årene, Triathlon er i ferd med å bli rene folkesporten!

Hva håper du å bidra med som stevneleder?

Jeg håper å best mulig videreføre en lang tradisjon, ved å gi både utøverne, de frivillige og alle andre involverte en fantastisk, trygg og minnerik opplevelse. Samtidig vil jeg jobbe for ytterligere å heve interessen for Triathlon, og også blant den jevne Osloborger. Oslo Triathlon er et inkluderende og flott arrangement, som byr på mye av det fine Oslo har å by på i umiddelbar nærhet til storbyen.

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese