Du er her

triathlon

Anita Bakk Henriksens bilde

- Dette blir en real utfordring!


SK Ryes Jonas Bjerk Sundet er blitt ny stevneleder for Oslo Tri, en jobb han mener blir både utfordrende, lærerik og ekstremt givende. Og Sundet er ikke i tvil- triathlon er blitt den nye folkesporten!

 

Martin Henrik Andresens bilde

Bør Rye tilby friidrett for barn?

Barntrening på Bislett stadionHver onsdag går jeg hvileløst rundt på Bislett stadion med Olav, fire år. Vi venter på storesøster skal gjøre seg ferdig på trening med Vesle-BUL. Etter et halvt år med venting fikk hun plass på det som den gang var Mini-BUL. Snart er det Olavs tur, om han ønsker. Og om han får plass.  Bør det også bli Sportsklubben Rye som tilbyr idrettslek på friidrettsbanen?

Jonas Sundets bilde

Terminliste Triatlon 2011

 

Hei alle triatleter,

Triatlon har blitt relativt stort i Norge de siste årene, og det er nå et godt knippe konkurranser her i landet. For å hjelpe dere å holde oversikten har vi i forumredaksjonen har laget en liste over alle større triatlon i Norge. Selv om mange arrangementene er fulltegnet kan man ofte være heldig å plukke opp en påmelding fra noen som har fått kalde føtter.

Dag Olivers bilde

Alt du lurte på om triatlon, men ikke turde å spørre om

Se invitasjonen her!Triathlongruppa i Sportsklubben Rye inviterer til erfaringsdelingskveld for utøvere som er interessert i triatlon generelt og lange distanser spesielt – Noen av klubbens mest erfarne triatleter vil dele av sine erfaringer innenfor blant annet treningsopplegg, skadeforebygging, gjennomføring av konkurranser, sittestilling sykkel og utstyr.