Du er her

Dette er styrets nye medlemmer

Anita Bakk Henriksens bilde

Sk Rye har nå fått tre nye flotte medlemmer av styret, noe vi er veldig glad for. Her er en liten presentasjon av dem alle sammen.

Tord Bern Hansen, leder for Barn og Ungdom

- Har drevet med terrengsykling siden slutten av 80-tallet på mosjonistnivå. Setter stor pris på muligheten terrengsyklingen gir for å komme ut i skog og mark og hvordan det utfordrer de tekniske ferdighetene.

- Familien på fire er terrengsyklister, og kona (Tone Kristin Larsen) og jeg meldte oss inn i 1997 når hun skulle sykle Trondheim-Oslo. Selv har jeg vært med i barne- og ungdomsgruppa siden barna begynte der for over 10 år siden. Jeg er faktisk den eneste i familien som ikke har vunnet Birkebeinerrittet, og har nok min styrke på mekking og utstyr fremfor blodtrimmet kondis. Det er et givende arbeid å bidra til at så mange barn og unge får oppleve gleden med å drive med sykling siden de får oppleve naturen, mestring og et godt sosialt miljø.

- I tillegg er det utrolig viktig for folkehelsen i dag å skape et aktivitetstilbud som appelerer sterkere til ungdommen enn sofa, sukker og dataspill. Ved siden av å være leder av barne- og ungdomsgruppa, er jeg med og sykler litt med terrenggruppa. Jeg har også verv i grenutvalg for terreng i NCF og jobber freelance for magasinet Birken på sykkelområdet på hobbybasis.

 

Agata Karolina Kraus Dahl, nestleder i SK Rye Løpe- og skigruppen.

Jeg ble veldig glad når jeg ble foreslått til nestleder vervet i Sk Rye Løpe- og skigruppen. Dette er et verv jeg føler jeg kan bidra mye i, ikke minst med hensyn til «Ansvarlig Ski» delen. Har allerede utarbeidet et utkast til Strategi – og handlingsplan for skiaktivitetene for 2015 – 2016 som støtter opp under Ryes visjon.

Er trygg på at det nye styret i Sk Rye Løpe- og skigruppen har meget gode forutsetninger for å lykkes og bidra til økt sportsglede for våre medlemmer!

Agata har revisorbakgrunn fra BI, arbeidserfaring fra PWC med påfølgende ulike finansrelaterte lederroller i Accenture, Hewlett – Packard Norge og i dag i Bama Gruppen. I Bama er rollen hennes konsernkontroller og ansvarlig for implementering av en ny ERP løsning, Microsoft Dynamics AX.

- Jeg har i tillegg to små gutter, på 5 og 7 år, er gift og bor på Holtet i Oslo. To herlige engelsk settere er også en naturlig del av vår familie, forteller hun.

Agatas familie er mye ute, enten det er telt og sykkeltur om sommeren, toppturer i Jotunheimen i påsken, eller skiturer i Øst og - Nordmarka.

- Selv liker jeg også veldig godt å løpe kveldsturer med  hundene og har vært aktiv på tirsdagstreningene med Løpegruppen i Rye.


- Hvordan dere vil jobbe for at medlemmene  i Sk Rye Løpe- og skigruppen skal få et enda bedre treningsfellesskap?

- Mitt hovedfokus vil primært være å støtte Pernille Dørstad, lederen for Sk Rye Løpe- og skigruppen, samt sørge for god og engasjerende gjennomføring av de ulike aktivitetene som er beskrevet i Strategi – og handlingsplanen for skiaktivitetene.

- Ser frem til to spennende år med mange varierte aktiviteter for våre medlemmer og er godt samarbeid med øvrige styremedlemmer i Sk Rye Løpe- og skigruppen!

 

 

Torunn P. Brandt, økonomiansvarlig i Sk Rye:

- Jeg har ikke så veldig lang erfaring som medlem i Rye.  Bakgrunnen for min innmelding i klubben var at jeg skulle delta i et løp som trengte medlemskap i en sportsklubb.Etter noe søk på nettet så falt valget på Rye, og det mest på grunn av satsing på bredden. En klubb som skal være for alle.

Min korte tid i klubben har allerede gitt meg mye, og det viktigste er gleden av å trene og fellesskapet.

Jeg er i dag 52 år, og startet å løpe etter at jeg passerte 50, så det er aldri for sent!

Til daglig så er Torunn regnskapssjef i Aleris både i Norge og Danmark.

- Min lange erfaring fra regnskap og økonomi skal jeg ta med meg inn i klubben og i den jobben som jeg skal utføre i styret i Rye.

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese