Du er her

Status Rye 15

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

Hei og hå 15-ryttere!

Hyggelig å se at 11 av våre ryttere var observert i Tryvann-trasèen i går kveld, selv om det ikke var offisiell fellestrening. Et godt tegn på at 15-timerne trener godt, selv om det ikke er fellestrening :-) Og mye og tildels hard trening må til for å nå vårt ambisiøse TO-målsetning på under 15.00 på Ekeberg.

Som nå alle vet så har vi kuttet ut de offisielle fellestreningene på tirsdagene (men tilbudet om tirsdag-fellestreninger Tryvann og Kløftasletta består, følg med på aktivitetskalenderen). Dere slipper nå tidsstresset med å rekke tirsdagstreningene. Men torsdagstreningene blir enda viktigere fra nå av. Der forventes det at dere som bor i Oslo og Akershus stiller opp for terping av teknisk og taktisk rullesykling. Prioritering! Det skal også sies at vi er godt fornøyd med søndagsoppmøtet så langt i vår :-)  

Etter en liten "opprensning" av medlemslisten vår på 15-forumet, er vi p.t. ca 32 reelle medlemmer av Rye15. Er det noen som står der, som likevel ikke har anledning til å være med oss i år, så send mail til roger@hauglid.no Vår kjære økonomidirektør Roger har sendt ut medlemskontingenten for Rye15. Den har nå forfalt. Flott om dere som ennå ikke har betalt, gjør det innen en dag eller to. Vi håper på fortsatt mange nye medlemmer. På gårsdagens trening var det 3 nye ansikter. Lovende!

Ritt-skjemaet vårt på forumet fylles stadig opp av flere ryttere :-) P.t. er det 28 som står på lista, og hele 25 av dere har satt dere opp på T-O. Vi har hatt en drøm om at vi skal stille med nærmere 40 ryttere i T-O. Drømmen er fortsatt høyst reell :-) Så dere som ikke står på listen, men har planer om å sykle ritt med oss, skriv dere opp!

Hafjell-samlingen ser også ut til å bli morsom med mange ut på tur. Hele 24 ryttere har p.t. meldt seg på. Flott! Og fortsatt er det mulig for etteranmelding (frem til 2. mai). Så skriv deg på lista som ligger lenger ned på forumsiden vår. Roger vil snart sende ut turavgiften. Flott om dere betaler så fort dere får den.

Enebakk Rundt er like om hjørnet. Her vil vi legge oss på en tøff målsetning. Under 2.08 i en tildels teknisk og kupert 83-km vil brenne i låra og kreve svært mye av oss. PS! For å starte med oss kreves det at du har medlemsskap i Sportsklubben Rye. Det kreves i utgangspunktet at du også har betalt medlemsskapet til Rye 15, men her kan nye på laget slippe vårt medlemsskap og bruke dette rittet som en Rye 15-test. PS2! Har du ikke tidligere syklet ritt med Rye XP, Rye 15 eller Rye16 eller ikke vært på noen av våre rulletreninger innen ER, så må du av sikkerhetsmessige årsaker ligge bakerst på halen gjennom hele ER. Siste mulighet for rulletrening med laget er i morgen, på lørdag eller søndag.

Følgemannskap til våre ritt: En svært viktig brikke i det hele er at vi under rittene er godt rustet med "bakke"mannskap. Vi er totalt avhengig av drikkeforsyninger, matforsyninger og sykkelteknisk bistand. Alle rytterne er forpliktet til å ta en runde med stor-familien,vennekretsen, arbeidskollegaer om det er noen som kan stille som følgemannskap til et eller flere av våre ritt. Det klart største og viktigste behover er i T-O. Til Hafjell trenger vi også en sjåfør. Når det gjelder følgebiler så ser det lysere ut. Vi er så utrolige heldige at Rema 1000 stiller med varebil til alle våre ritt + Hafjell. En stor  takk til Per Åge!!! Men bilbehovet er fortsatt der, så spill inn også det. Utgifter til mannskap og biler dekkes av lagkassa. Vår logistikk-direktør Jo sitter og venter på følgemannskap fra dere! Send melding til jostenvik@hotmail.com

Drømmen om 35-40 Rye 15 syklister dundrende nedover Gudbrandsdalen og sykle inn på Ekebergsletta på under 15 timer vil bli sanndrømt :-) Sykkellivet er til tider hardt, men fantastisk å oppleve!!!!

Ressursgruppa Rye 15 - 2015